Windows 10 ett evigt bekymmer

Windows 10 verkar vara ett evigt bekymmer för vissa. Jag köpte en ny dator där dessa två filer GWX och GWXUX hela tiden laddades in och jag tog bort dom från Aktivitetshanteraren. Jag beslöt att ta bort dom permanent och det gick på min nya dator men inte på den gamla där jag måste avsluta dom i Aktivitetshanteraren varje gång och klicka ur W10 vid varje uppdatering av Windows. Jag har inte automatisk uppdatering för det innebär att W10 installeras vare sig jag vill eller inte. Jag kan visserligen få tillbaka W7 men det är lite bökigt och tar tid.


GWX betyder “Get Windows X”

Varför är Microsoft så himla envetna att vi ska uppgradera beror på två saker enligt mig och det är att en himla massa reklam-appar kommer att finnas i startmenyn samt att information om dig blir mer och synlig och den informationen skickas till dessa företag och moderbolag.

Det är klart att Microsoft vill veta så mycket som möjligt om oss. Dom är medlemmar i AIPAC och i Bilderberg-Group och med det en direktkanal till NSA!

Sen hittade jag denna sajt!! Öhhhh! Är jag förvånad? Självklart inte inte! Det går ju att stänga av mikrofonen i Enhetshanteraren. Det har jag gjort i min datorn även kameran och satt ett plåster över kameran.

Windows 10 Spying is worse than I ever imagined
Uploaded 01/15/2016 in wtf
Microsoft revealed some alarming statistics showing they track users right down the the length of time the spend on the Internet, the number of pictures they view, and what they do on their system.

Ebaumsworld – Windows 10 Spying is worse than I ever imagined

Mycket skäll har det blivit om att vara paranoid, ta på foliehatten, konspirationsteorier o.s.v. Dom som inte fattar allvaret i detta är banne mig helt dumma i huvudet.

Både Edward Snowden och Julian Assange fick många att vakna upp ur sin dvala och förstå vad det är som händer. Det har gått dokumentärer i SVT om detta. Framförallt vad Edward Snowden gav oss borde ge honom något nobelpris. Han har bilan hängandes över huvudet hela tiden. USA vill absolut få hem honom för att ge honom en giftinjektion. Han anklagas för landsförräderi och Manning torteras i fängelset och hånas dagligen trots att tortyr är förbjudet. Har USA någonsin brytt sig om sådant?

FRA/SÄPO vill få mer möjligheter att spionera på oss då terrorhotet har ökat i Sverige. Det har vi USA att tacka för det.

På sajter du besöker kan man även stänga av vissa saker som mikrofonen, kameran och position m.m. Jag undrar hur många som tänker på det?

Det här inlägget postades i Internet, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.