Hur blir det med Nato?

Jag har sett dokumentären två gånger och det är riktigt skrämmande. En sa att USA kan inte tvinga någon att göra någonting. Va sa han!? USA kan tvinga fram precis det dom vill. Det är bara att skicka ut ett ”sändebud” (Hitman) och ge ”an offer you can not refuse!”

Vad gjorde USA när Saddam inte ville gå i USA:s ledband? Jo, dom jagade rätt på honom visade upp honom som en trofé för hela världen även när han hängdes.

Vad gjorde USA när inte Khadaffi ville gå i USA:s ledband? Jo, dom jagade rätt på honom och avrättade honom på plats och sen visades även han upp som en trofé för hela världen.

Men den mest åtråvärda trofén blev USA snuvade på och ljög och han begravdes till havs i en blykista!? Löjligt! Usama bin Laden sprängde sig själv. Han skulle aldrig någonsin låta sig bli tagen av USA! Tänk vilken triumf det hade varit att få visa upp honom

OK, om USA vill att alla i EU ska in i Nato så ser dom till att det blir så. Julia Smith (tror hon hette så) sa att EU är också USA:s projekt. Det krigströtta USA vill ha EU som slagfält och använda sig av EU:s militär såklart!

Vad finns på dagens agenda just nu? TTIP MÅSTE gå igenom om planen ska gå i lås! Brexit, panik i USA. Obama skyndar till England och hotar med det ena och det andra och så förstås en massa pengar och så vänder Cameron kappan efter Obamas. IMF är också där och hotar. Bryssel hotar likaså.

Här kommer en väldigt arrogant Obama och dikterar villkoren för hur vi i EU ska göra eller inte göra. ALLT handlar om USA! USA skiter fullständigt i vad vi tycker. USA vill ha full kontroll över EU, ha full kontroll över vår militär, gärna starta ett krig mot den STORA STYGGA VARGEN I ÖST!!!! Ryssland.

När inte USA fick som dom ville infördes starka sanktioner och IMF pumpade in euro i Ukraina. När Putin tog tillbaka Krim så var det plötsligt ALLT Putins fel och det dras fram hela tiden vilken jävla skurk han är INTE ett ord VARFÖR han nu är en skurk!

USA är mästare på att söndra och härska! USA kan sin Machiavelli och utnyttjar den till max. USA är också mästare på att destabilisera.

Min första tanke gick till USA när masten i Borås saboterades. Det är USA såklart! Nu har vi TTIP där folk protesterar våldsamt och nu även om Nato. TÄNK om Sverige INTE vill gå fullt in i Nato eller godkänna TTIP!

Djssus Kraist!! Här måste vi handla snabbt. Nu ville media få det att misstankarna ändå skulle gå i östlig riktning. Jag är 100 % säker på det även Telias haveri är ett sabotage även om Telia tar på sig ansvaret. Det blir för farligt annars.

Världen går inte under om England går ur EU, absolut inte! Skräckpropaganda från dom som tjänar på EU och att EU splittras ingår inte i den ”Nya världsordningen” som Bilderberg-Group med svans planerar.

Högerklicka/Visa bild – Stor

Börjar folk förstå vad som är på gång? Folk generellt är väldigt enögda och har ett tunnelseende idag och det är rakt ner i mobilen/plattan. Folk verkar skita i om vi blir förslavade inom 30 år. Om vi inte hamnar i krig förstås som USA sett till.

USA har aldrig haft krig på hemmaplan. USA har aldrig fått några städer sönderbombade ingenting har blivit bombat mer än i ”Pearl Habor” där runt visserligen drygt 2000 blev dödade och ett 1000-tal skadades. Svaret blev två atombomber en i Nagasaki och en Hiroshima som dödade kanske trehundra tusen människor och sviterna finns kvar även idag. Hoppas att USA kände sig stolta över den bedriften. Här ska inte några jävla japaner komma och sticka upp!! Precis som Israel alltid gör så fort det är något. Nu hade USA infört sanktioner på Japan och Japan vill även utvidga sitt territorium som annars kanske hamnade i USA:s händer.

Nato-avtalet innebär också att inga soldater kan ställas inför rätta i Haag även om dom mördar, våldtar eller begår grova krigsbrott eller några andra brott. Har USA någonsin tagit ansvar för någonting!? Dom står över allt annat.

Att bli medlemmar i EU är det största misstaget någonsin! Hoppas att bönderna i Skåne är nöjda för det var dom som avgjorde valet. Dom gick rakt in i fällan.

Nato-debatten är hetare än på länge, och rör upp mycket känslor. Är det dags för Sverige att bli medlem? Eller är vi redan med, i praktiken? Eller ska vi kanske förlita oss på relationer direkt med USA, som vi gjort ända sedan andra världskriget? Pär Fjällström reder ut begreppen. Med bl.a. Jens Stoltenberg, Anders Fogh Rasmussen och Peter Hultqvist.

SVT-Play – Hur blir det med Nato?

Det här inlägget postades i Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.