Fascisten Jomshof och Bandidos

Richard Jomshof som är värsta fascisten har en fascistuniform som han stoltserar i. Han jämför islam med nazism!! Djissus Kraist! Jag anser att han inte är riktigt klok, Sverigedemokraterna är dårarnas sammansvärjning utan tvekan.

Det ÄR Sverigedemokraterna som ligger nazismen väldigt nära. Fascister är dom utan tvekan!! Nu försöker dom bättra på sitt rykte genom den engelske tänkaren islamofoben Roger Scruton! Dom ser muslimer som det stora hotet. Har dom inte fattat att det är USA som är det stora hotet? Dom ser inte fienden för den är alldeles nära, för nära.

EU har redan tagits över men INTE av muslimer. Jag tycker att det är rätt märkligt för det är inte så längesedan SD avskydde judar. Nu är dom bästisar och bundis med dom stora i Sverige, näringslivet. Men det är klart det är där pengarna och inflytandet finns. Det har vi läst om tidigare när lobbyn antagligen gett “an offer you can not refuse!”

Men det avslöjades tack och lov men jag är inte förvånad för näringslivet är ju helt klart islamofober. Inget får störa det zionistiska övertagandet av EU.

SD-toppen jämför islam med nazism: “Vi förstår inte vad som håller på att hända”
Det finns likheter med hur folk ser på islam nu och hur man såg på nazismen när den växte fram. Det menar SD:s partisekreterare Richard Jomshof. När Sverigedemokraterna har konferens i Västerås är den brittiske kontroversielle tänkaren Roger Scruton det stora dragplåstret. Scruton, som länge pratat om islamisering och faran med EU, gillas skarpt av SD:s partisekreterare Richard Jomshof.

Nyheter24 – SD-toppen jämför islam med nazism: “Vi förstår inte vad som håller på att hända”

Så har världen blivit ett uns bättre. En Bandidos-medlem har tagit livet av sig. Det är väl knappast någon som sörjer över det mer an Bandidos själva. Knappast någon som sörjer dom mördade Hells Angels heller mer än dom anhöriga, kanske. Dessa kriminella MC-gäng är dödliga parasiter på samhället som sprider skräck omkring sig. Plågar folk som försöker leva så rätt som möjligt. F@N!! vad jag hatar dom! Då dom ger sig på oskyldiga människor och suger ut det som går tills dom helt enkelt ger upp.

Jag kommer aldrig att glömma den familj som hade en liten restaurang på Hisingen, en populär lunchrestaurang tills Bandidos steg över tröskeln. Det hela slutade med att Bandidos brände ner stället och familjen flyttade. Snyggt jobbat. Rena rama maffian! Psykopater hela gänget, värre än kackerlackor!

Man misstänkt för trippelmord hittad död
En av de sex män som suttit häktade som misstänkta för trippelmord i Köpenhamn tros ha tagit sitt liv. Mannen, en 25-årig medlem i mc-gänget Bandidos, hittades på fredagen död i sin cell i Holbæk Arrest.
“Vår älskade bror har gått bort. Love, Loyalty and Respect”, skriver klubben på sin Facebook.Köpenhamnspolisen bekräftar dödsfallet för tidningen Ekstrabladet.

Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen och Mike Vinther hittades mördade i en lägenhet på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg den 11 november 2015. Kropparna låg i sängar eller på en madrass och polisen utgick från att männen skjutits i sömnen.

Kvällsposten – Man misstänkt för trippelmord hittad död

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Kultur, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.