Internet är pedofilernas himmelrike!

Internet blir mer och mer ett träsk för allsköns perversitet. Flashback är ett ställe och ingen tar ansvar. Polisen skiter fullständigt i vad som pågår bakom ”lyckta” dörrar som t.ex. på Flashback och han som styr skiten är ju perversitetens överstepräst, Jan Axelsson. Yttrandefrihet på riktigt är deras slogan. Jo, jag tackar jag. Är det som pågår på Flashback yttrandefrihet på riktigt? Dessa äckel som finns där vet ingenting om ansvar för det dom vräker ur sig där.

Jag tycker att han är ett äckelpäckel och en jvla slempropp!!

Jag undrar hur många liv som har ödelagts på bara det stället? Hur många barn har blivit utsatta av äckel som utvecklat sin pedofili och andra perversiteter på Flashback? Ryktesspridning? Mord? Nekrofili? Djurplågeri? Langning? Koppleri? Porr? Groomare? Tidelagare?

Hur många barn har tagit livet av sig på grund av vad som internet gör? Idag ser porren inte ut som den gjorde på 70-talet. Idag förnedras kvinnor som knappast kan förstås av en vanlig människa. Testosteronet har en förmåga att bli mättat och gå vidare och tänja på gränser. Män borde inte ha funnits. Dom tillför inget gott överhuvudtaget.

Dom startar krig, våldtar och mördar kvinnor och barn. Dom är revirhungriga. Dom utvecklar en ondska som är ofattbar. Jag tillhör dom som tror att 95% av männen är helt kapabla att begå alla brott som går att begå.

USA som är hyckleriets högborg där det inte finns tillstymmelse av moral som tillhandahåller dessa sajter. Det är ju så att dom allra flesta är män, män är kanske att ta till. As skulle jag mer vilja kalla dom. All skit kommer från USA. Dom kristna är allra värst. Det är dom som surfar mest på porr.

Det gjordes en undersökning för några år sedan på Salt Lake City och där är mormonernas högborg. En lördagskväll ökade porrsurfande markant. Men det är väl inget nytt i sig att dom kristna av olika slag är dom värsta hycklarna och dom onda.

Den engelske pedofilen Richard Huckle kommer aldrig ut igen och det är en tröst. Hoppas att han får ett helvete i fängelset! Hur många som han finns därute? Dessa predators, rovdjuren!?

Många ondskefulla personer gömmer sig gärna i kyrkan. Katolicismen är ett perfekt ställe. Hur f@n kan någon tillhöra den skitkyrkan? För mig är det ofattbart!

Brittisk pedofil döms till 22 livstidsstraff
Den brittiske pedofilen Richard Huckle har dömts till 22 livstidsstraff efter att ha erkänt 71 fall av sexbrott mot barn i Malaysia.

Han skröt om övergreppen på nätet och var i färd med att sammanställa en manual för pedofiler när han greps 2014. Richard Huckle, 30 år, har under flera år utsatt barn i Malaysia för sexuella övergrepp. De barn som har utsatts av pedofilen befinner sig i varierande åldrar, allt från sex månader till tolv års ålder, skriver BBC.

Mannen har erkänt 71 fall av sexbrott mot barn, men polisen tror att upp till 200 barn kan ha utsatts för mannen, de flesta av dem från fattiga områden. Richard Huckle har nu dömts till 22 livstidsstraff.

Expressen – Brittisk pedofil döms till 22 livstidsstraff

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Religion, Sexbrott, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.