EU är ett misslyckat projekt – Krigsprojekt- Brexit

Vi fylldes med lögner när det skulle väljas till EU. Politiker ljuger och framförallt dom som har mest att tjäna på det. EU är inget för vanligt folk och vi har blivit förslavade och det kommer att göra ont att slita sig fri. Men det kan vara värt det.

Bryssel eller snarare USA hotar att det ska svida och det ska bli blodigt. Frankrike går på i ullstrumporna. MEN det ÄR USA som vinner mest på att EU hålls intakt och så förstås ligger det i dom multinationella storföretagens intressen också.

Obama/AIPAC/Bilderberg-Group fick panik och Obama åkte till England likt en ”hitman” (John Perkins) och kommenderade vad dom skulle göra och vips så ändrade Cameron sig, ”an offer you can not refuse”? Säkert!

USA är beredd att göra ALLT för att ta över EU genom TTIP och att placera ut militärbaser över Sverige då Sverige ligger väldigt strategiskt. Och USA kommer vräka in sin skit i EU precis som vi inte blir feta och förgiftade nog ändå av USA:s junkfood som McDonald, Burger King, KFC m.fl skitföretag. Mat som gör folk sjuka och beroende och efter det också blir beroende av medicin producerade av amerikanska/israeliska företag.

Det finns naturligtvis en plan för allting för att tjäna så mycket pengar som möjligt. USA/EU skiter fullständigt i vanligt folk. Det blir GMO på alla våra åkrar, förbjudet att byta fröer med varandra. Allt ska ut från växthusen och allt odlas på friland. Det enda som tål friland i Sverige är GMO. Allt blir kontaminerat! Alla skadeinsekter m.m. kommer att anpassa sig också till GMO och då kommer det riktigt vidriga bekämpningsmedlet att användas som värstingmedlet Roundup som produceras av dödens företag Monsanto. Monsanto producerar även Napalm.

Jag är så jävla glad att jag inte är ung längre. Dom som är unga idag kommer att få uppleva krig. USA provocerar och inför sanktioner överallt där länder inte vill gå i USA:s ledband. EU hänger på och går i USA:s ledband. Halleluja!! Sen ska ju amerikansk krigsindustri hållas igång också då den är en av USA:s största industri. Sen ska också Israel in i EU.

Jag kan inte tänka mig annat då dom zionistiska krafterna i Sverige är mycket starka som “Svenska kommittén mot antisemitism” också genom islamofoben Isaac Bachman, Israels ambassadör i Sverige och den ultrazionistiska rabbinen Alexander Namdar som tillhör Chabad-Lubavitchi-sekten i Göteborg som importerades till Sverige. En sekt som inte under några villkor vill integreras i Sverige.

Om nu England går ut ur EU trots alla hot så kan det säkert bli lite skakigt i början men säkert kommer andra länder att gå efter som Danmark och Holland. Jag själv vill se en nordisk union, NU.

Det värsta som kan hända är att USA går in i landet med huligangrupper och destabiliserar och mördar några viktiga personer för det är USA specialister på. När USA:s intressen hotas drar dom sig inte för någonting. USA:s CV när det gäller invasioner/statskupper finns INGET land som kommer upp i det. (Se högermenyn). Och dom lägger länder i ruiner.

Det kan vänta Storbritannien

Enligt diplomatkällorna ska Frankrike kräva en rad tuff åtgärder gentemot Storbritannien vid en brexit, bland annat:

Dra in EU-subventioner.

Se över handelsavtal mellan EU och Storbritannien – bransch för bransch.

Brittiska finansiella övervakningsmyndigheter ska förlora sin EU-status som granskningsorgan för finansiella tjänster i EU.

Nya regler för immigration.

EU-parlamentarikern Marita Ulvskog (S) deltar i en pressträff i Bryssel med svenska journalister. Hon pekar på att det under de senaste åren har varit starka motsättningarna i EU mellan östra och västra Europa samtidigt som södra Europa har brottats med allvarliga ekonomiska problem. Om Storbritannien skulle bestämma sig för att lämna EU kan det bli startpunkten för nya allvarliga prövningar för EU-samarbetet.
Ulvskog: “Kraftfullt utbrott”
– Det ligger i farans riktning att det blir ett ganska kraftfullt utbrott, säger Marita Ulvskog.

Hon varnar också för att Sverige kan få det tufft i sin position som ett rikt EU-land som står utanför Eurosamarbetet, om inte Storbritannien skulle vara. I förlängningen skulle det kunna innebär att Sverige hamnar i en debatt om att antingen tvingas in i Eurosamarbetet eller att lämna EU, varnar Ulvskog.

Expressen – Frankrike varnar för smärtfylld brexit

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.