Detta jvla H&M!! och Kungahuset

Kungahuset är både kompis och köper kläder från H&M dessutom specialare för Kronprinsessan.

Hur i hälsingland kan dom vara kompis med denna familj som bedriver slavfabriker i Kambodja där det också finns hemliga fabriker där ingen har tillträde. Aftonbladet har i flera dokumentärer visat hur det är i H&M:s slaverifabriker där två bloggerskor har arbetat i dessa. Det var helt chockartat för dom.

Aftonbladet – H&M:s slaveri i Kambodja
Skrolla

Nu också detta med bikinis för bebisar!!!

Prinsessan Madeleine och Drottning Silvia är mycket engagerade i Childhood. Tycker dom det är OK med detta? Det här är verkligen en flirt med pedofiler. Ska bebisar sexualiseras? För ingen kan säga något annat! Bebisar har inga bröst men med en bikini ger det sken av det och det är en mycket farlig väg att gå. Dessutom är det otroligt sexistiskt. Små flickbebisar ska inte ha en rosa bikini eller bikinis överhuvudtaget! Denna har volang på byxan och blommor på toppen.

Jag tycker att kungahuset ska vara ett föredöme och inte gå H&M:s ärende och INTE H&M:s slaverifabriker och uppmuntra till denna typ av badkläder för flickbebisar. Det är vidrigt!!

Dessa designers? Finns det ingen kontroll överhuvudtaget? Finns det pedofiler i den gruppen? Jag misstänker det starkt för ingen normal människa designar bikinis för små flickbebisar. Jag äcklas!!

H&M försvarar sig med att kunderna uppskattar detta! Öhhhh…. Dessa uppskattningar kommer dom via mejl? Troligtvis. Hur lätt är det inte att fejka en e-mejl eller så ljuger dom en rätt upp i ansiktet. Pedofiler köper väl dessa bikinis för bebisar på nätet.

Oavsett om kunderna gillar det eller inte så SKA inte ett företag med en sund syn på vad som är lämpligt ha dessa kläder och INTE bedriva slavfabriker i Asien där dom allra flesta är kvinnor som slavar för i stort sett ingenting och män är chefer som går runt med ”piskan”. Långa arbetsdagar och dålig mat. Dom bor i skjul och har knappt mat till familjen

Jag har tappat all respekt för kungahuset som tycks helt ha tappat greppet även när det gäller lyx. Kronprinsessan köpte en rosa klänning för 64 000 kronor och en liten väska för 10 000:- och skor för lika mycket. Så den klädseln kostade runt 84 000:-!!!! Är det rimligt!!

Detta också att inte kungahuset vill redovisa vad var och en har i apanage. Upprörande! Danmark och England redovisar vad var och en får varför inte det svenska kungahuset? Sådant gör att respekten faller som en gråsten!

Finns det ingen skam i kroppen överhuvudtaget, Kungahuset och H&M? En stor brist på empati och en girighet som saknar motstycke!!

Jag blir fruktansvärt arg när jag ser att kungahuset dekar ner och umgås med en familj som H&M:s ägare och är kompis med kungahuset i Saudiarabien. Nu tycker jag, bort med kungahuset!!

”Fruktansvärt”
Enligt Elisabeth blev butiksmedarbetaren lika uppgiven som hon själv.
– Min dotter satt i vagnen med sin napp. Bikini på henne känns helt avlägset och obegripligt för mig. Meningen är väl att det ska vara sött, men jag tycker inte att det är sött att klä barn i onödiga vuxenplagg, säger hon.
När hon kom hem la hon upp en bild på bikinin på både Facebook och Instagram.
”Har de på allvar tänkt att min 15 månader när hon leker på stranden? Verkligen? Eller min 5-åring, för den delen. Bikinitopp i storlek 92 är fruktansvärt!”, skrev hon i bildtexten.

”Uppskattas av våra kunder”
Enligt Side2 har H&M endast velat ge en kommentar till kritiken.
– Vi har både bikini och baddräkt i storlek 92 och har haft det i flera år. Vi märker att det uppskattas av våra kunder, säger Vibeke Holann, pr-ansvarig för H&M Norge till tidningen.

Vi märker!! Det är väl pedofiler som är den största kundkretsen!

Aftonbladet – Rasar mot H&M: ”Ska min bebis ha på sig det här?”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Kultur, Pedofili och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.