Varför jag vill ha ett SWEXIT!

Brexit är ett faktum!! Jag trodde i ärlighetens namn inte att det skulle ske. Så det blev en mycket glad överraskning! Låt oss nu få ett SWEXIT. Vi ska inte gå i USA:s ledband. Det är det viktigaste!

Därför bör vi helt gå ur och inte gå med i NATO.

Vad har EU gjort för oss vanliga dödliga? Absolut ingenting allt har blivit sämre. En stor grupp som ångrar att dom valde ett JA till EU är bönderna. Idag köps det in mjölk från EU så den ena svenska bonden efter den andra är tvungen att lägga ner. Vi är så korkade att vi väljer dåligt kött från EU för att det är billigt och svenska köttbönder är också tvungna att lägga ner. Snart kan vi inte försörja oss själva.

Arla Foods är ett dansk-svenskt mejerikooperativ, som ägs av 12 629 mjölkbönder i sex europeiska länder Belgien, Danmark, Luxemburg, Storbritannien, Sverige och Tyskland. Arlas mjölkbönder är både ägare till kooperativet och leverantörer av mjölken. Genom demokratin i den kooperativa företagsformen har de inflytande enligt den gamla principen: en medlem, en röst. Det nuvarande företaget bildades i april 2000 genom sammanslagning av svenska Arla och danska MD Foods. Företaget har växt ytterligare efter att man har valt att fusionera sig med de tyska Hansa-Milch eGoch Allgäuland-Käsereien och det brittiska Milk Link.

När jag köper Arlamjölk kommer det troligtvis från mjölk utomlands och INTE från svenska mjölkbönder.

Om vi skulle göra något som retar EU/USA kan vi bara klippas bort eller införas sanktioner som USA är bra på och vad gör vi då? Det finns ingen som helst säkerhet i dagens samhälle om skydd och vi kan inte lita på EU och framförallt inte på USA. Har vi inget att tillföra kommer vi inte heller att få något.

Att Irland är upprörda är inte alls konstigt då EU pumpat in miljarders miljarders euro dit. Alla fattiga länder vill naturligtvis vara kvar. Schengen ska bort. Många kriminella gäng från världens alla hörn är i EU och begår brott. Har dom väl kommit in i EU rör dom sig fritt.

Det jag ser som det största hotet är när TTIP/ISDN går igenom och när USA tar över EU kommer vi att tvingas in i ett fullvärdigt NATO-medlemskap vare sig vi vill eller inte. Tar nyliberalerna över nästa val blir NATO ett faktum. Då är jag säker på och vi kommer att få en militärbas på Gotland, på västkusten och i Norrbotten. På Gotland finns även FRA. USA har militärbas i Rumänien, Tyskland, Italien och i Polen och i många länder utanför EU.


Högerklicka/Visa bild

Massprotesterna som utbröt i Kiev den 21 november 2013 när Ukrainas president Viktor Janukovytj nekade ett handelsavtal med EU(USA) och istället knöt nära band med Ryssland. USA har STORA intressen i Ukraina så dom huliganerna och massprotesterna som var mer inställda till EU blev säkert betalda av USA och så det som USA är specialister på, att destabilisera. Det fanns omärkta soldater, ingen visste vem dom tillhörde. Jag undrar hur det blir med Kazakstan där fyra stormakter har intressen och där finns dåligt skyddade lager med all världens hemska sjukdomar som är utrotade idag? Fasa om det blev kaos där. Inte omöjligt alls. Allt hänger ihop med EU och USA.

Vi har också TISA-avtalet: 19 länder + EU ingår och AIPAC. Avreglera upp till 90 procent av alla tjänstesektorer, Demokratin kommer att försvinna. Det globala facket för offentliganställda bort, GATS eller “General Agreement on Trade in Services” , PSI “Public Services International”. Riskkapitalister kommer att ta över det mesta. Samhället blir alltmer slutet. Bonnier äger 70% av all media vilket gör att dom styr innehållet. Wallenberg äger resten. Medlemmarna Bilderberg-Group i den innersta kretsen är bl.a. Rockefeller, Henry Kravis, Marshall Cohen, familjen Gates, Henry Kissinger, Drottning Beatrix, Altman, Ackerman, Carl Bildt m.fl. Det säger allt tycker jag. Deras nätverk är enormt! Alla måste förstå vad dom arbetar för.

Monsanto, dödens företag har redan varit i Sverige med sitt GMO, potatis i norr och sockerbetor i syd. Vi kommer så småningom att tvingas köpa utsäde av Monsanto. Dom har köpt upp över 60% av världens utsädesföretag. Dom har en mycket stor lobbygrupp i Bryssel. Det finns runt 2500 lobbygrupper där.

Så småningom kommer vi inte få använda växthus och allt ska odlas på friland och det klarar inte svenska grödor av och vi blir då tvungna att att köpa GMO-utsäde som tål ett kallare klimat. Så småningom kommer även dom skadeinsekter att anpassa sig till GMO och då måste ännu mer giftiga bekämpningsmedel till och då blir maten ännu mer giftig.

Vi vet inte vad GMO gör mot oss, vad vi vet är att råttor och möss blir underutvecklade och får stora tumörer.

Alla vinster i välfärden kommer att gå ut ur Sverige och hamna i USA och i skatteparadis. En av dom värsta riskkapitalisterna är Henry Kravis som är delägare i dom största i Sverige som Carema och Attendo. Han finns även i Bilderberg-Group. USA köper upp allt som går och snart finns det inget som är svenskt. Dole är ett multinationellt företag som har köpt in sig i Saba Frukt & Grönt, Saba Blommor. Hemköp tar in nästan allt från Dole även Banan-Kompaniet ägs av Dole.

SvD – Skarp kritik mot bananjätten Dole

Facebook har stora datasalar i Sverige betalar knappt någon skatt alls. Det finns flera. Många stora företag skatteplanerar t.ex. genom ”skattesnurraor”. Det startas Moderbolag och dotterbolag, holdingbolag och startar många aktiebolag där pengar flyttas fram och tillbaka för att undvika skatt. Jag vet inte i detalj hur det går till.

Även här kunde inte rikskapitalisterna hålla fingrarna borta!

Expressen – Så kapade bolag den svenska djurvården

Vilka är dessa grupper då:
Bilderberggruppen

Bilderberggruppen har ett årligt möte med 120-150 inbjudna deltagare som representerar den globala makteliten inom affärs- och industrivärld, media och politisk verksamhet. Mötena organiseras av 34 personer i styrkommittén. Ordförande för styrkommittén är Henri de Castries. I övrigt finns inga medlemmar, enbart inbjudna talare/deltagare.

Det sker ingen rapportering från de årliga mötena officiellt, genom intervjuer med deltagare eller genom bevakande journalister, även om också företrädare för mediebranschen deltar. Hemlighetsfullheten kring gruppen har lett till att olika konspirationsteorier om gruppens inflytande på politik och näringsliv fått spridning./Wikipedia


Högerklicka/Visa bild


AIPAC

American Israel Public Affaires Committee (AIPAC) beskriver sig som America’s Pro-Israel Lobby, och arbetar för att främja Israelvänliga åsikter i USA:s senat och regering. Den anses vara en av de mäktigaste och mest inflytelserika lobbyorganisationerna i USA. AIPAC finansieras genom medlemsavgifter.
Medlemmarna, som enligt egen uppgift uppgår till över 100 000 i USA, inkluderar demokrater, republikaner och oberoende. AIPAC grundades 1953 med det ursprungliga namnet American Zionist Committee for Public Affaires./Wikipedia

AIPAC främjar inte utan bedriver en mycket aggressiv lobby runt om i välden så även i Sverige.

Jag tycker INTE att man ska tro på politikerna i Bryssel för dom bara ljuger i oss en massa skit och håller fingrarna korsade bakom ryggen. Det är även svårt att tro på svenska politiker och framförallt på dom från Alliansen.

Flyktingfrågan har skötts mycket dåligt! Och där har alla politiker stoppat huvudet i sanden. Hur många år har det inte strömmat in flyktingar? Det började på allvar med Irak. USA tar inget jävla ansvar utan lassar över allting på alla andra. Syrien där USA och Ryssland verkar ha något slags krig mot varandra och slåss mot IS och andra oidentifierade grupper. Tar dom något ansvar? Nej, Ryssland håller på Bashar al-Assad och USA på rebellgrupperna eller? Det är lätt att bli förvirrad av alla turer. Sjukhus bombas medvetet vilket är helt groteskt!!
Jag anser att Migrationsverket har kollapsat och många tolkar är rasister och fullständigt inkompetenta. Kriminella sköter asylboenden.

Atteforsstugor modell större hade kunnat köpts in och haft på lager. Som det är nu att knô in alla från olika kulturer/religioner som inte förstår varandra i små rum med gemensamt kök leder per automatik till konflikter. Dom kommer från krigshärdar och man kan inte begära att det ska gå smärtfritt när i stort sett alla lider av PSTD.

Vi ska ta emot dom som behöver skydd men även se till att dom som inte behöver inte släpps in. För självklart finns det en gräns. Jag vet inte exakt hur många som har kommit men vi MÅSTE släppa in dom familjemedlemmar som fortfarande finns i lägren. Det är mycket inhumant med den lag som är nu.

Grekland tar det största ansvaret och Italien. Nog hade vi klarat lite till!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.