MC-gäng i slagsmål och stackars Mehdi

Det var ju knappast något nytt. Nu i Danmark och det gick hett till med påkar och hundar. Stackars hundar. Men låt övriga slå ihjäl varandra för vem bryr sig om dessa samhällets parasiter. Dom har aldrig bidragit med någonting utan bara elände, hot, misshandel och död.

Dom är onda och ser fruktansvärt äckliga ut och dom allra flesta ser ut som skrutt. Fula så nåt in i bomben. Dom däringa Satudarah är väl någon skit från Sydamerika.

Bråk om knark
Polisen misstänker att tvisten handlar om narkotikahandeln i området.
Fredagsnattens bråk var våldsamt. Polisen skickade flera patruller till platsen. En person greps i samband med tumultet för att ha hotat både poliser och andra. Ytterligare en man, beväpnad med en större påk, var nära att gripas. Men han kom undan.

Polisen vet dock vem han är och ett framtida gripande hålls för troligt.
Enligt uppgift ska ingen oskyldig ha skadats i samband med våldsamheterna.
– Som sagt, vi har haft tidigare bråk mellan de här och vi tror inte att det är slut med nattens händelser, säger Ole Aaamann till Ekstrabladet.

Expressen – MC-gäng i slagsmål med påkar och hundar


Stackars liten då buuääää! Men OM hans mamma hade haft något företag och någon MC-parasit kom dit och hade velat ha en beskyddaravgift och mamman vägrat då hade hot kommit och hon hade blivit misshandlad och slagit in hennes knäskålar och sen bränt ner stället om hon ytterligare hade vägrat att betala och då kanske till och med mördat henne.

Vad hade han sagt dårå?? Han tycker att han är en vanlig kille!!!!!! HAHAHAHAHAHAHA!! Jag får krupp! Vanliga killar hotar inte, misshandlar ingen, sätter inte fyr på något, offer behöver inte fly landet! Djävla idiot!

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Kultur, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.