Marilyn Monroes död ännu en gåta

Nej det är jag övertygad om att det INTE är. Marilyn Monroe dog av en överdos i sitt hem och obducenten Thomas Noguchi menar att dödsfallet med största sannolikhet var självmord. Nej, hon blev för mycket för familjen Kennedy dessutom var hon missbrukare, impulsiv och olycklig. Hon kunde definitivt vara en käpphäst för presidentämbetet. Hur svårt kan det vara för CIA/FBI att ta sig in i hennes hem!? Lätt som en plätt.


Printscreen Expressen 20160626

Personer som tidigare blivit mördade då dom varit ett stort hot för amerikanska politiker och USA som land. Jimi Hendrix är ett exempel.

Nixon hatade Jimi och ville ha bort honom. En av Jimis flickvänner som var med honom på hotellrummet gick ut på gatan och tog en cigarett och under denna tid gjorde maffian sitt ”jobb”. Jimi drunknade i rödvin. Han hade magen och lungorna fulla med rödvin men bara 20mg i blodet. Antingen så har han dränkts i handfatet fyllt med vin och någon tryckt ner hans huvud eller så har dom hällt ner vin i halsen.

Denna Mike Jeffery lär ha erkänt sin inblandning i mordet för en vän. Han dog kort efteråt i en konstig flygolycka. Den ena av flickvännerna ”ramlade” ut från ett fönster på 8:e våningen. Hur den andra flickvännen dog uppfattade jag inte. Jimi blev dessutom förtalad och smutskastad efter sin död.

Jimi Hendrix blev mördad

Datorgeni hittad död
Dick Cheeney har en pacemaker så för mig är det idag självklart att han blev mördad. Han kom från Australien för att hålla en föreläsning. Varför skulle han begå självmord!? Idag har dom säkrat upp pacemaker och säkert la CIA/FBI beslag på Barnaby Jacks dator.


Datorgeni hittad död

Frågetecken kring krigsreporterns död
Den 18 juni omkom Hastings i en bilkrasch – bara timmar efter att han mejlat kolleger och vänner att FBI utredde honom. Hans sista ord i mejlet har fått många konspirationsteoretiker att misstänka att han inte dog i en olycka: ”Jag har en stor story på gång, och behöver hålla mig undan ett tag”.

Klockan 04.20 på morgonen den 18 juni kör en Mercedes C250 på Highland Avenue söder om Melrose Avenue i Los Angeles. Föraren i bilen förlorar kontrollen och kraschar mot ett träd. Bilen brinner kraftigt och föraren, som är ensam i bilen, avlider omedelbart.

Den omkomne personen är den prisbelönte amerikanske Rolling Stone och BuzzFeed-journalisten Michael Mahon Hastings, konstaterar polismyndigheten LAPD i ett pressmeddelande den 22 juni efter att ha fått identiteten bekräftad.


Frågetecken kring krigsreporterns död

Hillary Clinton
Hennes smutsiga affär med ”Haliburton” tillsammans med Dick Cheney som Steve Kangas skulle avslöja och helt plötsligt begick han självmord!? Självklart så blev han mördad. Han skrev också på en bok som skulle avslöja mycket mer. Hon är inte så ren man kan tro. Hon har precis lika mycket skit i sitt bagage som andra presidenter.

Hillary Clinton

Hillary Clinton Exposed, Movie She Banned From Theaters Full Movie

Det är många länders underrättelsetjänster som har mördat obekväma personer som setts som hot för regeringar.

Ryssland är ett exempel. En person blev förgiftad av te i London, en journalist blev mördad i sin trappuppgång. En presidentkandidat blev skjuten o.s.v.

Mossad har många liv på sitt samvete förutom folkmordet på palestinier. Fyra kärntekniker från Iran har blivit mördade, En palestinsk ambassadör i Tjeckien blev dödad när han öppnade ett kassaskåp. Fem britter fick sina identiteter stulna av Mossad och en högt uppsatt palestinier blev mördad i en hiss jag tror att det var i Dubai o.s.v. Identitetsstölderna blev det ett jävla liv om då ett par engelsmän levde. Sådär kan jag hålla på.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.