”Sorgligaste dagen i mitt professionella liv”

Så synd om honom! Stackars liten. Detta med Brexit måste vara traumatiserande.


Jacob Wallenberg, ordförande för Wallenbergsfärens investmentbolag Investor, är ordentligt oroad efter den brittiska folkomröstningen som slutade i att landet ska lämna EU.

Men för bövelen mänska! Vilken var din sorgligaste dag i ditt oprofessionella liv då? Du har fötts in i en av dom värsta familjerna som finns enligt mig och du vet inte ett vitten om vad vanligt folk tycker och tänker eller känner.

Vi som stått på golvet och slavat för er vad har vi fått? Medan ni håvat in vinsterna och flyttat ut dom från Sverige. Visst har jag hört, att om inte vi funnits hade ni inte haft några arbeten. Jaha, jasså, minsann! Hur hade det gått om ni inte hade haft oss? Sverige borde banne i mig gå i generalstrejk! För ni äger nästan allt på företagssidan och Bonnier på mediasidan 70%.

”– Folkomröstningen visar också på att vi måste bli bättre på att förklara fördelarna med EU. EU-medlemskapet har haft stor betydelse för de svenska företagen och därmed för hela Sverige. Men många verkar ha glömt bort alla fördelar som EU ger och tar bara allt för givet, säger Jacob Wallenberg.”

Förklara?! Tar allt för givet! Vad tusan! Slå blå dunster i ”dumma” arbetares ögon och ljuga oss fulla med skit som inte stämmer för ett ögonblick. Vilket trams! På vilket sätt har EU blivit bra för vanligt folk! Allting har blivit sämre, ALLT!!

Nyliberalerna visste inte hur fort dom skulle avreglera allt som gick att avreglera för det skulle ju bli så BRA!!! Det var ju omtanken om OSS, vi skulle få det så bra. Nu kunde vi konkurrera på lika villkor. Jo, jag tackar jag. Det började 1991 med friskolorna som högern såg till och som Carl Bildt särskilt vurmade för.

Allt skulle gå med vinst och allt blev aktiebolag. Bankerna som folk kunde lita på förr där är det huggsexa idag över hela världen. SEB står väl Wallenberg närmast. På åtta år rev Alliansen ner folkhemmet som det tagit svett, tårar och böjda ryggar att bygga upp. Sverige går inte att känna igen längre. Jävla borgare! Det har ingenting med invandrare att göra så ingen får något för sig! Det har med dom mörkt blå och bruna krafterna att göra.

Har sjukvården blivit bättre? Har äldrevården blivit bättre? Har skolan blivit bättre? Har infrastrukturen blivit bättre med tanke på kollektivtrafik som tågen? Blev det bättre när SJ splittrades upp? Blev det bättre när våra järnvägsspår har invaderats av tågbolag från hela världen? Har det blivit bättre med elbolagen som t.ex. Vattenfall/Eon? Har vi fått billigare el? Jag betalar högre nätavgift än vad jag förbrukar i el idag.

Har det blivit bättre när Posten bröts isär och idag ägs Posten av Post Nord som är rena rama kaoset! Blev det bättre när taxi avreglerades? Nu lägger riskkapitalister beslag på djurvården som redan har blivit mycket dyrare. Kung Markatta har köpts upp av riskkapitalister. Det finns snart ingenting som är svenskt trots svenska namn.

Läste att försäkringsbolagen ska noggrant kolla upp om det verkligen BEHÖVS en höftoperation, knäskålsoperation eller att fixa en axel. Så nu ska ännu fler läkare in på banan som inte har träffat personen i fråga. Blir som försäkringsläkarna som verkar få provision för varje patient dom nekar. Vilka får lida för detta? Den som inte har kraft nog att kämpa. Wallenberg är det inga problem för. Dom kan åka till USA och fixa sådant.

Bastandvård som borde ingå i högkostnadsbeloppet är tydligen det som överheten ABSOLUT inte vill släppa för någonstans måste vi ändå kunna se skillnad på folk och folk.

Sen vi gick med i EU har jordbruket mer eller mindre kollapsat, köttbönderna går på knäna, varför? Jo, för nu ska Sverige konkurrera med övriga EU. Och det fuskas nåt så kopiöst så att jag ibland baxnar! Vi vet inte om det är svensk mjölk vi köper för det finns ett kooperativ i EU där flera länder ingår även Arla. Det kan stå svensk mjölk men även EG även om Arlas kossa finns på förpackningen. Jag är säker att det fuskas för hur kan vi kontrollera om det är svensk mjölk eller om den blandas upp? Skånemejerier ägs av ett franskt bolag.

Vi har dålig koll på vilket kött som finns i diskarna och folk köper dåligt kött från EU för att det är billigt!! Ofta uppdagas att oxfilé är hästfilé, köttfärs packas om o.s.v. Förpackningar ljuger så det skvätter om det.

Wallenbergarna ska inte komma här och ljuga oss rätt upp i ansiktet för ni vet inte ett dugg när ni åker till era lyxiga luftkonditionerade kontor i bilar med tonade rutor och efter arbetet ut till era muromgärdade lyxvillor. Affärsresor i privatjet. Ni vet inte ett skit om hur vanligt folk har det. Dessutom är ni bror och kompis med en av dom absolut värsta regimerna i världen, Saudiarabien tillsammans med kompisen Kungen och H&M:s Persson.

Vad var det Peter Wallenberg sa i en dokumentär för ett par år sedan? Jo, ”att verka men inte synas”!! Ursäkta mig men jag tycker att Wallenbergfamiljen är ett jäkla rövargäng.

Det var väl Peter? Det går ju inte att hålla isär dom för alla heter Peter, Marcus eller Jacob i alla generationer. I Bilderberg-Group sitter dom också vilket per automatik blir att dom är zionister/pro-israeler. Finns det någon ur den sfären som har tagit ställning för palestinierna? Inte vad jag vet.

Jag hoppas att många läste SAUDIVAPEN av journalisterna Bo-Göran Bodin och Daniel Öhman som är en av dom absolut bästa böcker jag har läst. Jag sträckläste den. Kungen medlade och kungahuset skickade till och med ner Kronprinsessan för att medla med islamisterna när det blev en fnurra på tråden för att rädda krigsindustrin.

Kvinnor grävs ner i gropar och stenas ihjäl, män hängs dagligen på grund av någon skitsak. Kvinnor har inga som helst rättigheter, INGA!! Inte ”gästarbetarna” heller som används som slavar i olika industrier och byggen. Bloggaren som fick 1000 piskrapp för ett blogginlägg om mänskliga rättigheter. Han överlevd knappt och tortyren måste pausa.

Och så ljuger Wallenberg oss fulla igen att det är bättre att vi är där för kan vi påverka. Öhhhhh. Det blir inte alls bättre. Om kvinnor ska få det bättre ska inte några jävla svenska företag komma och och tro att dom kan fixa det. Det är kvinnorna själva som får stå för det. Ren och skär rappakalja.

H&M ingår också i den sfären otroligt sexistiskt med sina slavfabriker i Asien. Money, money, money… Kronprinsessan och Persson skulle ta och prova på några månader i slavfabrikerna. Wallenberg står inte för några mänskliga rättigheter och inte kungahuset heller. Här är det enbart pengar och makt som gäller och att kränga vapen. Folket!? Vadå folket!? Vad är det för något? Går det att äta? Javisst, det är kanonmat och suga ut så mycket det går. Ingen i dom högre sfärerna skulle någonsin gå ut i ett smutsigt krig. Proxykrig handlar det om nu för tiden, andra arméer krigar för ett land. Som Främlingslegionen ungefär.

Jag tycker att den här låten passar alldeles utmärkt!

Ungarna har inte historia idag i skolorna och dom kan absolut ingenting, alltså dom vanliga ungarna inte bratsen. Bratsen går i privatskolor och får lära sig hur man mobbar, terroriserar vanligt folk och drar dom vid näsan. Får höga poster i pappas företag eller inom den innersta kretsen och är dom urkassa och korkade får dom ”sparken” och slussas till något annat topp jobb med en fallskärm som täcker en vanlig dödlig livslön.

Jag läste i Veckans affärer att det under året som gått nu finns fler än 100 000 dollarmiljonärer i Sverige. Det har ökat med 10,6 procent. Hur kommer detta sig? Dom som tjänar mest fuskar också mest, kringgår lagar och trixar och skatteplanerar och för ut pengarna från Sverige så att vi vanligt folk får betala ännu mer skatt. Moral, var är det för något? Etik samma sak. Det fick vi minsann veta på TV.

Veckans affärer – Hundratusen dollarmilonärer i Sverige

Sverige håller på att haverera på grund av sådana som Wallenberg och kompani tillika Ingvar Kamprad. Pengar är som knark. Pengar och makt är beroendeframkallande som vilket heroin som helst! Och krig förstås!! Män med pengar och makt älskar krig. Dom borde byta ut sina namn till Joakim 1:a, Joakim 2:a o.s.v.

SvD – Wallenberg: ”Sorgligaste dagen i mitt professionella liv”

Den bästa låten ta mig fan!

En artikel från 2007 hur många landsting har infört detta system nu 2013?
Hela listan på sjukdomar som landstinget slutar att betala för. Det skulle vara intressant att veta vad som gäller idag 2016 i dom olika landstingen.

Ögonsjukdomar Ögonlockssjukdom, nedhängande ögonlock. Åldersrelaterad degeneration i gula fläcken av torr typ. Tårvägsinsufficiens. Undersökning, ordination, operation. Kosmetisk skelning hos vuxen. Ektropion (utåtvända ögonlock). Torra ögon med måttliga besvär. Ögondroppar vid glaukom. Urologiska sjukdomar Asymtomatisk bakteriuri, mikroskopiskt blod i urinen. Prostatabesvär – lindriga. Sterilisering. Prostatit. Asymtomatisk njursten. Måttliga prostatabesvär. Magtarmsjukdomar (kirurgiska ingrepp) Kroniska buksmärtor. Multisjuka äldre – omvårdnad. Prolaps ändtarm. Ärrbrock. Anala sjukdomar. Rörelseorganens sjukdomar Kroniska ryggsmärtor. Nackvärk – utredning. Knäbesvär (äldre patienter). Öronsjukdomar Hörapparat nr 2. Nedsatt rörlighet i hörselbenskedjan. Kronisk öronsjukdom. Hål på trumhinnan. Sned nässkiljevägg/Nästäppa. Lätt snarkning/trötthet. Tonsillförstoring hos barn. Tonsillit. Kärlsjukdomar Åderbrock utan sår. Operation av fönstertittarsjuka. Utredning av fönstertittarsjuka. TOS (förträngning). Åderbrock utan sår med uttalade symtom. Venös ocklusion. Hjärtsjukdomar Infarktobservationer med låg sannolikhet för hjärtinfarkt. Screening av 1:a gradssläktingar vid Marfans syndrom. Ny elkonvertering vid tidig eller frekventa återfall av förmaks-flimmer “Stöt”-behandling med simdax till patienter med svår hjärtsvikt. Kvinnosjukvård Steriliseringsoperation på icke medicinsk indikation hos kvinnor. Steriliseringsoperation på män. Kejsarsnitt utan påtaglig psykisk eller medicinsk indikation. Pappagrupper. Vattengymnastik för gravida. Ultraljudsscreening vecka 32. Fostervattenprov på icke medicinsk indikation. Läkarbesök hos omföderskor vid okomplicerad graviditet utan riskfaktorer. Operation av godartad tumör. Läkarbesök på MVC frisk förstföderska. Samtal med förlösande barnmorska på BB efter normal förlossning. BB hemvård. Barnsjukdomar Lätt övervikt, ätproblem (ej anorexi). Hudåkommor som prickar, lindrig eksem, lindrig acne, insektsbett. Övre luftvägsinfektion, Övriga lindriga infektioner. Vanlig svimning. Tremånaderskolik. Sömnsvårigheter äldre barn. Otit, tonsillit, virussjukdomar. Diagnostik borrelia. Ätstörning utan viktsfall. Förstoppning. Huvudlöss/skabb. Växtvärk. Blåskatarr. Spänningshuvudvärk. Magont, uppfödningsproblem hos småbarn. Primär nattväta. Idag finns redan många åtgärder som man får betala själv t.ex. åderbrock som 2013 kostade ca 30.000:- .
Så mycket får du betala Prostataoperation 25 000 kronor. Hemorrojder 12 000. Knäoperation 18 000. Sterilisering 7 000. Stomi & operation analregion 40 000. Kejsarsnitt 80 000.
Sjukdomarna du inte får vård för

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kultur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.