FBI varnar: Terrorister sprids när IS kalifat faller

Nehe…. Har dom kommit på det nu!? Det har jag skrivit om i ett par år minst. Det är ju en självklarhet att det blir så när USA, England och Frankrike invaderar Irak byggd på en lögn. Vad tusan väntar dom sig? öppna famnen?

Israel/AIPAC pushade på när Rafid ”Curveball” al Janabis, från Jordanien spred sina lögner om att Irak utvecklade kärnvapnen. Idioterna i Knesset vill ju även invadera Iran med USA:s hjälp eller snarare med zionisternas hjälp vilka styr USA mer eller mindre.

Jag tycker att dom ska jaga rätt på “Curveball” och sätta honom i en jordkällare livet ut. Men Bush och psykopaten Donald Rumsfeld var så besatta av att knäcka Irak och införa en “demokrati”, en USA-demokrati som bygger på rasism och mygel och religiösa psykon som USA dräller av.

USA var så sura då Saddam inte ville gå deras ärende. Då blir resultatet en invasion. USA ska bara ha det dom vill ha som t.ex. olja eller andra naturtillgångar, “an offer you can not refuse” i ren maffiastil.

Det som nu har hänt i Nice är helt fruktansvärt!! 80 döda och många skadade och vissa svårt. Även barn finns bland dom döda. Det kommer att hända igen så länge USA, Frankrike och England fortsätter att bomba IS. Ju mer dom bombar desto fler smågrupper över världen så kommer terrordåd att utföras.

Blair har erkänt att det är dom (USA, England och Frankrike) som skapat IS en avknoppning av Al-Qaida. Kriget pågår fortfarande i Irak. Överallt lämnar USA död och förintelse bakom sig. Inget ansvar alls. Dom går alltid fria och ingen kan ställas till svars för krigsbrott som dom begår varje dag.

Tony Blair medger roll i IS uppkomst

Obama: IS är en ”cancer” som måste stoppas

IS fyllde sina vapenlager när Iraks armé tvingades fly

FBI varnar: Terrorister sprids när IS kalifat faller
FBI varnar för en utspridning av terrorister och en möjligen efterföljande uppgång i extremistiskt våld efter att terrorgruppen IS har besegrats i Irak och Syrien. Byråns chef James Comey menar att tusentals islamister kan spridas över hela världen och att det är deras jobb att identifiera och stoppa dem.
– Vi vet allihop att det kommer att bli en terroristdisapora när kalifatet krossas, sa Comey under en utfrågning på torsdagen.

Omni – FBI varnar: Terrorister sprids när IS kalifat faller

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.