Hillary Clinton MÅSTE bli president!

OK, Jag förstår det också och Sanders väljare gick till stupstocken i tvångströja, allt för att stoppa Trump. Det här valet känns som början till slutet på något sätt. Trump är en riktigt obehaglig typ, han är oärlig, han ljuger, han är historielös och har en störning som inte hör hemma på den politiska arenan men tyvärr är det där dom finns som psykopater, sociopater, narcissister m.fl. störningar. o.s.v. Iskalla och utan empati. Det är likadant i näringslivet. Många psykopater finns där. MEN Clintons är också lögnare.

Hillary har mycket skit i sitt bagage som ekonomiska oegentligheter bl.a genom Haliburton med Dick Cheeney som resulterade i att den f.d. CIA-agenten Steve Kangas som skrev om detta och skulle ge ut en bok fick sätta livet till, han blev mördad. Det fanns ingen som helst anledning att han skulle ta livet av sig innan han skulle ge ut denna avslöjande historia om korruption m.m.

Om detta stämmer är det en skandal på högsta nivå!! Girighet och makt av astronomiska mått!!

Lawsuit Finds Millions Of Uncounted Bernie Sanders Ballots

Om läget hade sett annorlunda ut på den republikanska sidan hade Sanders vunnit tror jag. Det är också mycket fult av Hillary att bakom ryggen på Sanders motarbeta honom, smutskasta honom och alla dessa mejl! Kanske att det är Ryssland för dom avskyr familjen Clinton om jag har förstått saken rätt. Jag anser att familjen Clinton också tillhör lögnarna. Don har tjänat ihop sina miljarder på lögner och korruption.

Men när hotet kommer ”utifrån” som Trump går fienderna ihop och visar enad front inget ovanligt. Vi såg det i Afghanistan där olika talibanska klaner som var fiender slog sig ihop mot den den stora fienden som var USA och är fortfarande. Också i Irak där arrogansen nådde nya höjder med invasionen gick grupper ihop.

Hillary sa ja till invasionen i Irak som var byggd på en stor lögn som mytomanen Rafid ”Curveball” al Janabis planterade främst i psykopaten Donald Rumsfeld och korkbollen George W. Bush vilka vrålade ut sitt hat om ondskans axelmakter, vi ska röka ut dom ur deras grottor m.m. Hillary hejade på.

Invasionen i Irak blev en dokusåpa på CNN. Vilka äger CNN? Gissa?

Hillary är ju inte per automatik den bästa för att hon är kvinna. OM hon blir vald, det vet vi inte. Det kommer att bli en mycket smutsig kampanj framåt hösten. Det handlar om pengar och makt och mindre om politik.

Jag tycker inte heller att presidentämbetet ska vara en familjeaffär! Eller bero på att man har pengar som Joakim Anka.

Detta falska spel för gallerierna är vämjeligt enligt mig. Men det går bara inte att Trump vinner så alla säljer sin själ till djävulen för att det inte ska infrias.

Jag spyr när jag hör hyllningarna på TV och Obama och Bill gråter. Och Bill ett ett märke på kavajen där det står Hillary på hebreiska!! Dom stöder folkmordet på palestinierna!! Men det är också viktig att få med sig zionisterna. Detta JÄVLA hyckleri! Men det handlar om att INTE galningen Trump vinner för då går världen in i ett mörker. Sitter Clintons vid köksbordet och kallar palestinierna för ”goats” som Netanyahu gör?

Läste detta idag och jag blev nästan lycklig! Jag har alltid gillat Åsa Linderborg skarpt!

När Bill Clinton undertecknade frihandelsavtalet mellan Mexiko, USA och Kanada var Hillary entusiastisk. Det innebar att amerikanska arbetare måste konkurrera med mexikaner som jobbar för 58 cent i timmen, och beräknas ha kostat USA 850 000 arbetstillfällen. För en månad sedan sa hon att hon faktiskt alltid har varit kritisk till avtalet. Sen, när Bernie Sanders kastat in handduken, ändrade hon sig igen.
Att ändra uppfattning kan vara ett tecken på politisk mognad, men i Clintons fall handlar det om opportunism och maktlystnad.

Clintons ljuger konstant, påstod Christopher Hitchens i essän No one left to lie to (1999). Lögnerna, stora som små, kommer av sig själva, eftersom hon som en självklar del av etablissemanget tror att hon aldrig kan avslöjas eller trilla dit. Men värre är den politiska dubbelmoralen som gjort makarna Clinton rika som troll.

Kommentariatet förfäras över att Trump säger att han älskar skendränkningar. Mannen är ju uppenbart störd, men till skillnad från honom är Hillary Clinton faktiskt direkt medansvarig för den sortens tortyr. Trump anses farlig för att han vill bomba IS och förmodligen hela arabvärlden bortom sans och vett, men faktum är att Hillary & Co håller på med just det sedan många år. Man har ju raserat en hel region.

De som varnar för Trumps nationalism bör betänka att det 2001 hette, att den som inte är med oss är emot oss. Alla skulle vara amerikaner. Den uppmaningen gäller fortfarande. Den som inte ställer upp på USA, oavsett vilka brott denna världspolis begår, är inte för demokrati och mänskliga rättigheter. Precis så skruvad är retoriken.

I november har amerikanerna att välja mellan en av västvärldens mest korrupta politiker och en som kan utvecklas till fascist. Som Sanders säger, är Trump en grotesk demagog och ett oberäkneligt hot som USA aldrig tidigare skådat. Clinton har visserligen inga lösningar på USA:s problem, men Trump har det ännu mindre.

Åsa Lindeborg – Hillary Clinton – bäst på korruption

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.