Putin och Europas nyttiga idioter – spelet om TTIP

Jo, jag tackar jag för jag ingår in den gruppen! En sak ska man ha klart för sig och det är att INGEN tänker på vad vanligt folk vill! Det enda dom här blå/bruna politikerna och lobbygruppen tänker på är sig själva!

Det är otroligt kränkande och föraktfullt att kalla folk för nyttiga idioter. Timbros vd Karin Svanborg-Sjövall gapar ”Nu är det KRIG” på Twitter och tycker vi är nyttiga idioter. Djissus Kraist!!

Att ha som utgångspunkt att folk är dumma i huvudet säger något om den som tycker det. Det är arrogant och narcissistiskt. Dessa nyliberaler, ultraliberaler, nyfascister och Sverigedemokrater är samma skit i olika högar. Det dom vill ha är en ”Nattväktarstat”!

Nattväktarstat PDF

En bra start till det är att det ska se ut precis som i USA. Minimilöner, ökad segregation, större uttag från vård, skolor och andra avregleringar från infrastrukturen vilket blir till större spänningar i samhället.

Nu vill dom att TTIP ska klubbas igenom så snabbt som möjligt så att USA/AIPAC får full kontroll över EU vad det gäller företagande och alla multinationella företag kommer att dränka oss i sin skit.

GMO kommer att öka och vare sig vi vill eller inte. GMO och växtförädling kommer att ingå i det mesta. Åkrarna kommer att kontamineras vare sig vi vill eller inte. Vi vet inte vilken inverkan det har på folks hälsa i längden. Som jag har skrivit tidigare så ger det möss och råttor cancer och dom växer inte som ska och blir infertila.

Det är rätt intressant som Karin Svanborg-Sjövall säger om vanligt folk, MEN det är VI vanligt folk som sliter ihop vinsterna till företagen för brödsmulor och vinsterna göms utomlands och riskkapitalisterna dränerar Sverige. Finns det något som är genuint svenskt idag? Infrastrukturen är slagen i kras.

Jag är riktigt orolig över vad som kommer att hända. Israel vill in EU och Enochson (KD) i förra regeringen gjorde inget annat än skrev motioner om att Israel ska bli en del av EU. Då förstår ju folk vart det balkar hän.

Vill vi ha ett samhälle som styrs av AIPAC och Bilderberg-Group där dom alla är zionister eller Pro-israeler? Vill vi ha ett samhälle som styrs av islamofober/homofober och som vill utplåna palestinier som t.ex. Israels ambassadör i Sverige Isaac Bachman propagerar för? (Se kategori Israel/Palestina)


På alla dom motioner som hon skrev blev det avslag, Tack och lov! Jag vet inte idag vem som skriver motionerna om Israels inträde i EU.

Detta är bara en av många motioner som hon med en dåres envishet lade fram. Det är också EN av orsakerna att TTIP inte ska godkännas för det skulle definitivt underlätta för ett inträde.

Om TTIP godkänns säger vi adjö till demokratin och vi kommer på sikt få ett EU som är en diktatur i AIPAC:s anda med ännu mer övervakning och kontroller av folk.

Folk idag bryr sig inte och då får vi ett samhälle vi förtjänar. Internet har gjort att detta blir möjligt. När jag ser hur samhället har förändrats efter 1995 blir jag faktiskt spökrädd. Och vad gör det med dom som är födda efter det. Dom har inte en susning om hur det var innan.

Ett nytt ”gift” finns på arenan och det är Pokéman Go. Det är klart att unga inte bryr sig om politik eller vad som händer i samhället och dom har definitivt ingen historisk överblick. Alla som är beroende av ”snuttefilten” ger upp sina liv, för i en framtid kommer dom inte att ha några. Spelet är skapat av en amerikan såklart!

Jag är så JÄVLA glad att jag inte är ung idag. Och förhoppningsvis ligger jag med näsan i vädret när ”Du sköna nya värld” (Huxley) inträffar. ”1984” (Orwell) har vi passerat för längesedan. Det gjorde vi när vi fick internet 1995.

Därför är det så viktigt att INTE TTIP/CETA går igenom!
Jag hittade detta hos Timbro:

TTIP är förkortningen för det transatlantiska frihandelsavtalet mellan EU och USA som väcker starka känslor över hela Europa. I höstas samlades mellan 100 000 och 250 000 demonstranter i Berlin. Men vilka står egentligen i demonstrationstågen – och vilka verkar i bakgrunden? Här finns den autonoma vänstern och en återuppstånden antiglobaliseringsrörelse. Här finns extremhögern och högerpopulismen. Här finns den gamla miljö- och fredsrörelsen, och kommersiella intressen som inte vill utsättas för konkurrens.

I det här avsnittet intervjuar Karin Patrik Oksanen, ledarskribent på Hela Hälsingland och expert på EU och säkerhetspolitik. Oksanen beskriver hur frihandelsavtalet mellan EU och USA har blivit en sockerbit för olika typer av globaliseringskritiker- och för den ryska propagandamaskinen.

Timbro – Karin Svanborg-Sjövall

Det pågår också försök med chippa folk och jag är helt övertygad om att varje unge som föds inom 20/30 år får ett chipp som vilken hund som helst. Inga kontanter behövs och ”Överheten” kommer att följa varje steg du tar för i detta detta chipp kommer det att finnas en GPS. Du kommer att bli förslavad. Elektronisk fotboja som gör att du inte får åka vart du vill. Det finns inget bättre sätt att straffa människor på som med ett chipp i kroppen.

DN – Han har ett chip under huden

Amerikansk militär diskuterar chippning av människor med högprofilerad transhumanist

Zuckerbergs (Facebook) våta dröm är att i framtiden ska ”Överheten” kunna läsa våra tankar. Ni förstår väl att barnbarnsbarnen kommer att utsättas för detta. Drömmen är att inte ens tanken får vara fri.

Därför är det viktigt att TTIP/CETA inte godkänns för det är första steget till vår förslavning. Det som ingen någonsin hade kunnat föreställa sig för 30 år sedan finns här idag.

Hillary Clinton som talar på ett AIPAC event och här finns det inga oklarheter.

Hillary Clintons tal på ett AIPAC-event PDF

Read Hillary Clinton’s Speech to AIPAC- Här finns talet på video

We have to combat all these trends with even more intense security and diplomatic cooperation. The United States and Israel must be closer than ever, stronger than ever and more determined than ever to prevail against our common adversaries and to advance our shared values.

This is especially true at a time when Israel faces brutal terrorist stabbings, shootings and vehicle attacks at home. Parents worry about letting their children walk down the street. Families live in fear. Just a few weeks ago, a young American veteran and West Point graduate named Taylor Force was murdered by a Palestinian terrorist near the Jaffa Port. These attacks must end immediately.

Det kan tyckas att jag tappar tråden mellan varven MEN det gör jag inte för ALLT hänger ihop. Därför jobbas det febrilt att Hillary ska vinna för då står det helt klart att dom stora förlorarna är palestinierna!! Och vägen in i EU är som en autostrada och TTIP/CETA är ett faktum och likaså NATO med amerikanska militärbaser runt om i Sverige.
Men dom allra flesta går med näsan i mobilen och bryr sig inte för det finns viktigare saker att göra och det är att gå som en fåne efter figurer i Pokémon Go för tillfället.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.