The Forecaster – Martin Armstrong

EDIT: Jag begriper inte hur detta inlägg hamnade i Utkast! Jag skrev detta i direkt efter dokumentären om honom. Jaja, här kommer inlägget om en av dom bästa dokumentärer som SVT har visat!!

Martin Armstrong är mästare på att förutse framtiden. Med stor precision har han prickat in ekonomiska toppar och dalar och blivit en rik man. Samtidigt har hans fiender gnisslat tänder.
Efter att ha suttit i fängelse för bedrägeri är Armstrong tillbaka på världscenen. Nu varnar han för nästa kollaps – och den kommer snart.

Österrikisk dokumentärfilm av Marcus Vetter och Karin Steinberger från 2014.

Alla bilderna är printscreen från dokumentären.

Dokumentär. Martin Armstrong är mästare på att förutse framtiden. Med stor precision har han prickat in ekonomiska toppar och dalar och blivit en rik man. Samtidigt har hans fiender gnisslat tänder. Efter att ha suttit i fängelse för bedrägeri är Armstrong tillbaka på världscenen. Nu varnar han för nästa kollaps – och den kommer snart.

Dokumentären om Martin Armstrong och hans ”kod” för att förutse framtiden i världsekonomin är något av det värsta jag har sett i den genren! Och vad det ledde till för M.A. och vad konsekvensen blir om man nekar dom mäktiga i USA, bankerna och rättsväsendet!

Den zionistiska bankmaffian ligger bakom den terror som han blev utsatt för och jag är förvånad över att han lever. USA drar sig inte för att mörda folk om det gagnar deras syfte.

Egentligen är jag inte förvånad men att se det så naket blev ändå en chock och det visar vad dessa zionister med AIPAC/Bilderberg-Group bakom sig och deras mål om en ny ”Världsordning” och då är denna ”kod” som en våt dröm för att kunna styra ekonomin och själva kunna förutse och med det ta ner andra banker och andra ekonomier.

M.A. och hans företag hade konton i Republic National Bank som utanför USA anses vara en skurkbank med kopplingar maffian och till Ryssland.

Det är verkligen inte lätt att förstå alla turer och tjuvknep som folk kan ta till och att gå över lik är en baggis!

Republic National Bank hade stora planer för Ryssland, att ta över all råolja, råvaror och guld. Det var det dom var ute efter. Och dom ville ha den USA-vänlige Berezovsky som president. Men nu blev det Jeltsin och han tvingades till slut att avgå då han gick i någon sorts fälla. I den här komplotten vägrade M.A. att ingå i och då började helvetet för honom..

I den här komplotten fanns några huvudpersoner som Alan Cohen, Tancred Schiavano, domare Owen, domare Keenan och Edmund Safran. Sistnämnda blir mördad efter misslyckade planen.

Alan Cohen är dessutom svärson till domare Owen så det är rena rama släktträffen och inbördes beundran, nepotism och alla håller dom ihop för att få det dom vill ha ”koden”.

Allan Cohen blir också styrelsemedlem i banken Goldman Sachs. Ett problem är att det är zionister som styr många av dom stora bankerna som JP Morgan, Lehman Brothers, GE MoneyBank/Santander även Mastercard, Visa och American Express. Detta tas också upp i dokumentären att bankerna styr politikerna.

Planen gick i stöpet då Jeltsin blev president istället för Berezovsky. M.A. fick sina konton tömda i Republic National Bank och pengarna hamnade på andra konton och han blev beskylld för bedrägeri i miljardklassen. Han fick då ”an offer you can not refuese” OM dom fick ”koden” skulle allt glömmas. Han vägrade och slängdes i federalt fängelse. Hans personliga konton spärrades för det kan en federal domare göra för dom kan göra precis vad det passar dom. Så M.A. hade inga pengar att betala försvarsadvokaten med.

Jag har under många år sagt att USA:s rättssystem är genomruttet, genomkorrumperat, girigt och får inte USA som dom vill ställer dom till ett helvete antingen för personer eller för länder och dom drar sig inte för en sekund att mörda folk som drar ner byxorna på USA. Ja, egentligen AIPAC och maffian.

Varje 18:e månad fick M.A. ”an offer” att lämna ifrån sig sina tillgångar men M.A. vägrade och då fick han 18 månader till och så fortsatte det och en försvarsadvokat fick till och med hot att hans anhöriga skulle drabbas men det är väl det vanliga och så fortsatte det. M.A. satt i fängelse i sju år men då var han tvungen att erkänna vissa brott om han inte skulle riskera 134 års fängelse.

Där ser man vad dessa vedervärdiga personer är stånd till för att få vad dom vill. Dom gjorde hackerförsök, FBI och CIA vände upp och ner på hans hus och beslagtog allt dom hittade.

Och så helt plötsligt var han inte någon kriminell längre utan det var något annat där på skurkbanken MEN dom släppte honom inte och han hamnade i något bråk och så åkte han ner i den beryktade ”Hålan” och därifrån fick han sköta sin rättegång.

Det blev påtryckningar på biblioteket att M.A. skulle spärras därifrån. Dom försökte till och med att att kräva tillbaka dom mynt som M.A. gett bort i presenter. VA!! Trodde dom att koderna fanns präglade på mynten.

Men efter många om och men blev han frisläppt bruten och ruinerad och nu föreläser om världsekonomin. Det finns mycket om honom på Youtube.com.

DOX – The Forecaster – Martin Armstrong

Det här inlägget postades i Allmänt, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.