VAD F@N!!! Israel/Libanon i samma buss!! m.m.

Tillsammans i samma buss till arenan Israel och Libanon!? Det är förstås dömt att misslyckas! Israel borde överhuvudtaget INTE få delta då dom begår ett folkmord på palestinier. Israel ligger även i konflikt med Libanon sen ockupationen av Palestina 1948. Det är en skam!!

Heja Libanon som fick stopp på det!! Israeler/Zionister har inte på en sådan arena att göra! Punkt slut. Men det är tydligen skillnad på folkmord och folkmord. Palestinier ses ju som råttor och annat avskum.

Politik och idrott ska inte sammanblandas. Nehe… Det är klart att det ska. Det har det gjorts ända sen spelen började. Jag ser idrott och framförallt lagsporter som civila krig. Idrott idag är på liv och död.

Jag tittar enbart på invigningen och i år med en budget som “Kajsa Varg”, att koka soppa på en spik lyckades dom med och det var många riktigt häftiga nummer. Men i övrigt sååååååååå långrandigt!!

Den olympiska elden är nog det häftigaste jag har sett. Konstverket “Solen” runt den lilla elden var WOW!! Maffigt är inte alltid bäst!

Djissus Kraist!! Vad tusan hade svenskarna på sig!!!!!????? Det var fruktansvärt fult! Men klänningen som Therese bar var riktigt häftig. Modeoraklet på Expressen tyckte att dräkterna var stilfulla!?

”Blockerade entrén”
Det slutade, enligt Udi Gal, med att den libanesiska truppledaren vägrade släppa ombord den israeliska truppen.
”Bussföraren öppnade dörren men då ställde sig den ansvarige för den libanesiska delegationen i gången och blockerade entrén”, skriver Gal på Facebook och fortsätter:
”Organisationen försökte därefter avvärja en internationell incident med fysiskt våld och sände oss istället till arenan i en specialbeställd buss”.

Mångårig konflikt
Udi Gal skriver att han ville dela buss med den libanesiska truppen och att agerandet är skamligt.
”Hur kunde de låta det här hända på invigningen av de olympiska spelen? Det är motsatsen till vad OS representerar. Jag kan inte beskriva mina känslor… jag är upprörd”.

SQ: Udi Gal, du kan vara hur jvla upprörd som helst! Bara tanken att dela buss är kränkande när folkmordet bara pågår och pågår på palestinier. Men vad tusan fattar dom där i Israel.

Israel och Libanon har varit i konflikt med varandra ända sedan staten Israel bildades 1948. Senaste väpnade konflikten var det så kallade Libanonkriget 2006.

Aftonbladet – Konflikt inför OS – vägrade dela buss

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.