Mystik kring avrättad kärnenergiexpert

Det finns ingen som helst mystik bakom detta! Kidnappning är EN “affärsidé” hos USA. Det är klart att Shahram Amiri blev kidnappad. Det är klart att han har blivit torterad kanske inte fysiskt men psykiskt som också är en specialitet! USA gör precis vad som helst för att få tillgång till det dom vill.

När USA fått ur Shahram Amiri det dom ville skickades han helt enkelt hem. Hillary Clinton på ett Youtube-klipp: “Du är fri att gå.”

OM han hade varit spion hade han ju ALDRIG återvänt tillbaka till Iran! Han trodde naturligtvis att detta skulle utredas när han kom hem. Jag tror att han torterades också när han kom hem för ingen visste var han fanns.

Det här hände också mitt i presidentbytet så CIA kunde säkert agera ostört.

Mossad har mördat fyra kärnforskare och säkert med hjälp av USA.
Mördade kärnfysikern Mostafa Ahmadi-Roshan

USA/Mossad har försökt att förstöra Irans anläggningar genom att hacka sig in med datamasken “Stuxnet”.

Vem kommer inte ihåg när ett par killar flygplansintresserade uppmärksammade mitt i natten ett flygplan dom inte kände igen. Det visade sig vara ett chartrat plan av CIA då dom kidnappade två egyptier, Ahmed Agiza och Mohammed Alzery som dom hade fått för sig var terrorister och tillhörde en terrororganisation. Dom fick naturligtvis hjälp av SÄPO och nog visste Regeringen om detta. Jag kan inte tänka mig något annat. Dom förseddes med blöjor, ögonbindlar och fick lugnande sprutor. Dom skickades till det beryktade tortyrfängelset i Egypten. Säkert ett av dom outsourcade fängelser som USA har runt om i världen.

Han försvann 2009 i Saudi Arabien under en pilgrimsresa till Mecka. Ett år senare dök han upp i USA och sa att han blivit kidnappad av agenter, skriver TT. Enligt hans berättelse ska CIA ha utsatt honom för intensiv psykologisk press i jakt på känslig information om det iranska kärnenergiprogrammet.

Shahram Amiri har berättat om kidnappningen och fångenskapen i USA på tre videofilmer – som ska vara inspelade i USA.

“De tog mig till ett hus som ligger någonstans, jag visste inte vart. De gav mig en injektion med bedövningsmedel”, säger han på en av filmerna. I en annan video hävdar han att han flytt från det amerikanska förvaret.

USA har tidigare förnekat att CIA skulle ha kidnappat Shahram Amiri, vilket BBC rapporterade 2010 i samband med att han var i färd att återvända hem. Han ska ha befunnit sig frivilligt i landet, enligt de amerikanska myndigheterna.

SQ: Så urbota löjligt!! USA ljuger som en häst travar! Finns det något som USA säger är sant!? VARFÖR skulle han vara frivilligt i USA? NEJ, NEJ!!

Aftonbladet – Mystik kring avrättad kärnenergiexpert

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.