Och nu sitter vi här och skäms i Rio de Janeiro

Jo, det tycker Ludvig Holmberg i Expressen! Det är detta som är så sjukt med dagens idrott! Det är skamligt att uttrycka sig så!! Tornéus tog sig till OS för bövelen!! Bara det är en prestation!

Sen hans övriga kommentarer om svenska idrottare är så nedlåtande. Alla som idrottar gör så gott dom kan, ingen jävlas så att idioter i Sverige eller på plats behöver skämmas! Alla som inte uppnår det dom hade önskat och kämpat för behöver faktiskt respekt och omtanke. Detta som präglar idrotten idag som jag har skrivit om tidigare handlar enbart om medaljer, ett silver är inte ett guld är ett resonemang som började i USA. Om det var i Atlanta. Idrottare som nu Tornéus får åka hem och skämmas! Hur många gånger är inte rubrikerna som krigsrubriker, FIASKO!! Han/hon MISSLYCKADES!! Det är för jävligt!

Det finns INGET sunt i idrotten idag. När pengarna kom in blev det andra toner. Sponsorerna vill ha vinst inget annat räknas. Det är egentligen inte konstigt att idrottare dopar sig eller pressar sig så att dom är tvungna att ta smärtstillande för att klara av tävlingar. Dom blir också utslitna och vissa får bestående skador livet ut och försvinner ut i dimman. Det är inte heller ovanligt med depressioner när dom hamnar på soptippen och blir bortglömda.

Nu har det upptäckts att Paralympiska idrottare också dopar sig. Men vad F@N!!

Alla dessa hån, kriget mellan idrottarna är sinnessjukt! Hatet och hur vissa idrottare utsätts för sabotage. Inom ridsporten där hästar har dopats eller förgiftats. Nu en ung kvinna inom tennis som misstänkts ha förgiftats så att hon höll på att dö.

Idrotten är också fruktansvärt sexistisk med mer eller mindre nakna kvinnor där dom hela tiden drar i dom minimala byxorna och dom måste tydligen visa magen. Exploatering och sexualisering inom idrotten är normalt för att inte tala om gymnastik och beachvolleyboll.

I dagens knatteidrott där föräldrar ger sig in på plan och misshandlar barn. Jag läste om en ledare som la krokben för en “motståndare” som var 8-9 år.

Fotbollen där den ena skandalen efter den andra om läggmatcher där stora pengar står på spel. Jag har tyckt länge, lägg ner elitidrotten. Kommentatorer vrålar som besatta man kan tro att dom blir torterade eller nåt. Det ÄR inte sunt!! Det är sjukt!

Och att den svenska OS-truppen har kläder från H&M tillverkade av slavar i Kambodja/Bangladesh visar också på att Sveriges olympiska kommitté inte bryr sig.

Familjen Persson kunde stoppa 1,6 miljarder i egen ficka efter 2015 års utdelning. Pengar luktar faktiskt riktigt illa men dom har helt tappat luktsinnet. Moral vet dom inte vad det är och empati finns inte på kartan. Hatar kvinnor gör dom också framförallt dom som finns långt borta. Mänskliga rättigheter vet dom inte heller vad det är. Tränare och ledare driver också på för dom får också en bit av kakan.

Vad kostar inte detta sjukvården som vi andra skattebetalare får betala.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Idrott, Kriminalitet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.