Turkiet slopar åldersgräns för sex!

Stackars barn!! Vad är det för föräldrar som vill gifta bort sina barn!?

Vilken våt dröm för degenererade sjuka pedofiler. Det visar att Turkiets väg är islamism. Turkiet kan knappast kalla sig för en demokrati längre och att värna om dom mänskliga rättigheterna när nu våldtäkt på barn blir tillåtet. För det är det som det kommer att bli i verkligheten.

Detta med samtycke?! Föräldrar och andra predatorer kommer tvinga barn att ha sex eller ingå äktenskap där det många gånger är män som är gamla äckliga gubbar. Våldtäkter där pedofiler kommer att hävda att barnet gett sitt samtycke och där kanske barnen tvingas att gifta sig med sin förövare. Vad har en 12-åring att sätta emot?

Nu ska lagförslaget gå igenom en instans till om jag har förstått det rätt MEN att frågan har kommit upp på agendan är ju bedrövligt och visar på mäns syn på flickor och kvinnor.

När jag bodde i Södertälje under 1990-talet anmäldes en våldtäkt inom den syrianska gruppen. Efter ett tag togs anmälan tillbaka och hon gifte sig med sin förövare. Hur mycket tvång låg bakom det!? Och att sopa våldtäkten under mattan. Sådana händelser sköts internt inom gruppen.

Det gick heta diskussioner i Länstidningen och den polisman som var med i diskussionen hette Hagman tror jag. Men detta att vissa grupper i samhället lever efter sina egna regler och syrianerna i Södertälje skiter fullständigt i vad som gäller. Syrianska maffian är ett helvete i Södertälje!

Tänk så fruktansvärt att tvingas gifta sig med den som våldtagit en. Sorgligt men män är kvinnans värsta fiende.

Hur ska det bli i Turkiet när flickor ner till 12 års ålder kan ha sex vid ”samtycke” eller kunna gifta sig. Det är horribelt!! Vi får hoppas att lagen inte antas.

Turkiet kommer aldrig att komma in i EU!

Turkiska författningsdomstolen har röstat för att avskaffa lagen som i dag gör det olagligt att ha sex med barn under 15 år. Beslutet antogs med en knapp majoritet med sju röster mot sex och togs upp efter att de tvingades ta ställning till en lagtolkning i en lägre instans som fastslagit att barn mellan 12 och 15 år bör räknas som sexuellt myndiga.

Beslutet har mött stor kritik
Beslutet har redan väckt stor ilska bland akademiker och kvinnorättskämpar som flaggar för att beslutet kommer att leda till att sexuella övergrepp på barn går ostraffade.
– Det här beslutet kommer att leda till oönskade äktenskap. Människor kommer att kunna kidnappa och våldta barn, gifta sig med dem vid en tidig ålder och hindra dem från att gå till skolan. Vi ser nu över om vi kan få dem att upphäva beslutet, säger Canan Güllü, ordförande för turkiska kvinnoförbundet TKDF.

I Turkiet har redan 3,5 miljoner barn ingått äktenskap och på senare år har allt fler föräldrar ansökt om att få gifta bort minderåriga döttrar, skriver DN. Med den nya lagen skulle de ansökningarna bli helt överflödiga.

Aftonbladet – Turkiet slopar åldersgräns för sex

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Pedofili, Politik, Rättssystem, Religion, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.