Gryningspyromanen ersätts med 30 000

Detta är helt sjukt! Här har vi den värsta rättshaveristen alla kategorier som har ställt till med ett helvete. Vad kostar inte det han har ställt till med!? Stora värden har gått förlorade för att hämnas då han själv först begick en kriminell handling som inte enbart drabbade Televerket utan en granne.Han borde få betala tillbaka alla dom miljoners miljoners där också folk har levt i skräck för denna galning!! Jag tycker att han ser helt rubbad ut. Nåt fel på den individen måste det vara.

Ulf Borgström är ju kriminell där han gjorde omkoppling i Televerkets skåp där räkningen hamnade på en annan person. Hans telefon stängdes av och resten är historia. Han har dessutom sagt att han inte kommer sluta med mordbränder. Så fort han blir fri kommer han att sätta igång igen om han inte redan har börjat. Den villkorliga domen håller inte på i evigheter.

Jag tycker att en så farlig person borde sitta inne på livstid för alla dessa mordbränder. Det är märkligt med dessa slappa straff.

Jag tycker att han borde genomgå en sinnesundersökning. Ska en sådan person verkligen få gå lös!?


En rätt fyndig bild i eländets elände som sitter på ett teleskåp.

I april blev han villkorligt frigiven efter att ha avtjänat två tredjedelar av sitt straff på Hall-anstalten utanför Södertälje.

Totalt har ett hundratal bränder kopplats till honom och han har varit frihetsberövad misstänkt för flera.

Nu har Ulf Borgström tilldömts ersättning för bland annat lidande efter att ha suttit frihetsberövad i 16 dagar från den 22 februari 2010, då misstänkt för en grov mordbrand i Löderup, skriver Kvällsposten.

LIDANDE!!!! Det lidande som han har orsakat människor genom sina illdåd då? Rättsväsendet är helt åt helskotta!!

Aftonbladet – Gryningspyromanen ersätts med 30 000

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.