Twitter och våldtäktshot och Banta annars…

Att hota någon med våldtäkt är inget som Twitter bryr sig om utan det går inom regelverket. Fritt fram killar hota kvinnor att dom ska våldtas. Hur ser det ut om någon blir mordhotad då? Samma regelverk. Lösa hot som ändå inte verkställs….

Jag förstår fan-i-mig inte hur dom tänker där på Twittter! Är det så mycket hot att dom inte mäktar med eller är det latmasken som styr. Kanske är det samma högertokar som styr i Sverige som på Facebook ”Interaktiv Säkerhet” och på andra som t.ex. dagstidningar. Du kan vara hur rasistisk som helst, det händer ingenting. Men en amningsbild på Facebook då åker du ut med huvudet före.

Jag vet ju själv hur det är på Twitter då jag har ett konto där. Jag blockerar direkt. Jag tar en printscreen först. Psykon gör sig inte besvär på mitt konto.

Det är banne mig bedrövligt!

Skrev att Anna Brolin borde våldtas – inget regelbrott enligt Twitter
Anna Brolin blev både förvånad och förbannad när Twitter ansåg att kontot som uppmanat till våldtäkt inte bröt mot några regler. ”Twitter borde ha nolltolerans mot våldsuppmaningar och dödshot” säger programledaren till Metro.

Metro – Hota med våldtäkt inget brott enligt Twitter

I Egypten får inga kvinnor vara tjocka i TV-rutan utan nu skickas dom hem för att banta ner sig under en månad. Men vad i glödheta….!!! Vad spelar det för roll om man är rund/tjock i en TV-ruta!!??

Jag har märkt även i Sverige i TV hur kvinnor har mer tajta kläder, linneklänningar och skyhöga klackar t.ex. Medan killar i kostym. Dagens samhälle blir alltmer sexistiskt på alla kanter för att inte tala om reklamen i TV.

Inga män i reklamen längre. Där dom finns är dom töntiga på ett eller annat sätt eller ska lära ut. Män är perfekta dom har inga magbesvär, perfekt hy, inga flytningar, ingen inkontinens, ingen klåda i rumpan, perfekt lena ben och inga buskar under armarna, ingen förstoppning.

Allt detta har kvinnor! Kvinnor har magbesvär, ingen perfekt hy, flytningar, dom är inkontinenta, har klåda i rumpan, hår på bena och i armhålan som bara måste tas bort. Kvinnor måste ha svallande hår och lååååånga ögonfransar o.s.v Kvinnor framställs som objekt oavsett vad det gäller i reklamen.

Kvinnor inom idrotten likadant, så lite kläder som möjligt i små bikinibyxor och linnen som slutar under bysten. Det är ju jätteviktigt att visa magen och skinkorna. Nu måste kvinnorna lära sig att hålla ihop benen också när dom hoppar. Dom gör ju inget annat än drar i dom här minibyxorna.

Jag såg också att vissa kvinnor var sminkade och med knallröda läppar. Så visst har detta med sexappeal att göra.

Det är sexistiskt även om jag har sett att ett fåtal har större byxor och långa linne. All klädsel borde vara likadan för män och kvinnor.

All reklam utgår ifrån att kvinnan är sunkig och smutsig. Allt som anses oattraktivt och måste åtgärdas.

Det är otroligt sexistiskt!! Männen försvinner dessutom ut ur rutan mer och mer.

När kommer runda kvinnor att skickas på bantning i svensk TV? När kommer alla kvinnor att omplaceras efter 40 år.

8 kvinnliga programledare stängs av i Egypten – tvingas banta
Egyptiska statstelevisionen ERTU har stängt av åtta kvinnliga tv-presentatörer eftersom de anser att de behöver ”behöva banta”.

Metro – 8 kvinnliga programledare stängs av i Egypten – tvingas banta
Khadija Khattab, är en av programledarna som blivit avstängd.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, In the air, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.