300 lärare utbildas om antisemitism och Oliver Stone

Djissus Kraist! Men är jag förvånad? Såklart inte. Propaganda rakt av. Nu ska 300 lärare och elever hjärntvättas så att islamofobin ökas. Lärare borde informeras om att det ÄR muslimer och romer som är dom mest utsatta. Det är dom som dagligen utsätts för våld, trakasseras och kvinnor får sina hijabs avslitna.

300 lärare borde utbildas i rasism och att överbrygga och se likheter mellan olika religioner. Studiebesök i Gaza och i dom länder där flyktingläger finns även i Afrika. Träffa avhoppare från olika terrororganisationer. Inte utbilda lärare som kommer att öka motsättningar. Hur ska dessa lärare utbildas? Av rabbiner? Isaac Bachman? Lisa Abramowicz? Willy Siberstein? Freddy Gellberg? Annelie Enochson? Sistnämnda som inte gjorde annat än skrev motioner om att Israel ska ingå i EU.

Metro – 300 lärare utbildas om antisemitism

Men det ligger i tiden då USA/Zionister/Israel gör allt för att även stoppa kritik mot Israel. HUR mycket lobbying ligger bakom detta? En politiker anser nu att SD är lika moderaterna!? Politiken är kaos. Destabilisering!? Vad gjorde Joe Biden här egentligen förutom och att tjata om NATO? Det känns som om att det händer något som är mycket allvarligt som pågår i Sverige idag. USA har lite panik nu när England gått ur EU och det omöjliggör TTIP.

Den judiska/zionistiska gruppen är en stark grupp med stöd av säkert Wallenberg/Bonnier/Johnsson m.fl starka företag där vissa sitter i Bilderberg-Group!

Jag vet att AIPAC/ADL/Svenska kommittén mot antisemitism ligger bakom och såklart Israels ambassadör i Sverige Isaac Bachman. Han är den värsta islamofoben alla kategorier! FY F@N!!

Världen protesterar MOT Israel och dessa övergrepp. Stora demonstrationer om att bojkotta Israel och dess varor, BDS, “Boycott, Divestment and Sanctions”.

Det här tycker han om muslimer! En trevlig kille detta!
Finns det verkligen någon som kan ha tilltro till en sådan ambassadör?


Några kommentarer till detta utspel.
Högerklicka/Visa bildVem ska Israel kräva skadestånd av?

Den här serien om USA:s verkliga historia! Den borde visas i varenda skola från årskurs 7 till universitet!

UR/Play – USA enligt Oliver Stone

USA enligt Oliver Stone
Kriget mot terrorismen startade direkt efter terrorattackerna den 11 september 2001. Under president George W Bushs ledning inleddes en jakt på Usama bin Ladin, invasionen av Afghanistan och därefter Irak. Det handlar om tortyr och lögner kring kriget. Förväntningarna var stora då Barack Obama tillträdde som president 2009, men istället skickades fler trupper till Afghanistan. Oliver Stone berättar ur en lite annorlunda vinkel, frågar sig om USA kan vara stolt över sin utrikespolitik, och betonar hur viktigt det är att se bakåt och lära av historien.

Tillgängligt till: 30 december 2017
Printscreen

Det finns inget hopp om framtiden för den kommer att innebära censur, fängelse för den som är kritisk. Världen kommer att bli en zionistisk sekt med vad allt det innebär! Där ryms enbart JA-sägare! Men först ett tredje världskrig. Jag ser inget som helst hopp för den vanliga människan där vi alla blir goj.

Peter Wallenberg sa i en dokumentär: “Att verka utan att synas.” Så verkar zionisterna.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.