Sverige kan utlämna Assange till USA

Ja, det är klart att Sverige kommer att göra, inget snack om den saken och det har jag påstått ända sen 2011. Varför var annars Hillary Clinton i Sverige med regeringsplanet “ONE” samma dag som Assange släpptes från sin husarrest? Julian skulle föras till Sverige för att ställas inför rätta. Hon skulle naturligtvis hämta honom!!

Detta är ett spel på regeringsnivå och USA. Det är ett fulspel utan motstycke även mellan kvinnorna Ardin och Wilén, två som blev förälskade i Assange. Båda verkar vilja se honom utlämnad till USA till kanske ett värre fängelsestraff än Chelsea Manning.

Ursäkta, men förhörsprotokollet är skrattretande på sina ställen. Jag försvarar på intet sätt sexuella övergrepp MEN här i denna situation blir det faktiskt skrämmande också. Assange har suttit frihetsberövad i 6 år borde det inte räcka. Han kanske borde få en fristad i Ryssland som Snowden!

Borgström som är kvinnornas försvarsadvokat tycker att Assange är en ynkrygg. Fy F@N! säger jag. Denna soppa som en av kvinnornas kompis vilken är polis som tjänstgjorde den kväll som polisanmälan gjordes av polisen då kvinnorna hade begärt ett HIV-test på Assange.

Vilken roll har EGENTLIGEN Överåklagare Marianne Ny i denna soppa? Hon är en starkt bidragande roll till att det ser ut som det gör!! Finns det någon koppling mellan henne och Ardin och Wilén?

Assanges liv är förstört. Han har fått livstids ”fängelse”. Han kommer aldrig någonsin kunna känna sig säker. Vi vet vad CIA är kapabla till! Om det är någon terrororganisation som vet hur att utnyttja terror och även lönnmord.

USA är det mest ruttna som finns!

Ardins hämnd 2010. Här som printscreen. Hon tog bort det. Varför? Handlar allting om ren hämnd! Endast hon själv vet.

Högerklicka/Visa bild


Ardins hämnd i 7 punkter

Förhörsprotokollet

Jag har skrivit ett antal inlägg här på bloggen om Assange. Sök på Julian Assange.

Enligt Uppdrag Granskning finns det också möjlighet för USA att få Assange överlämnad från Sverige, om misstankarna inte gäller spioneri. Detta betraktas som ett politiskt brott och Sverige skulle automatisk säga nej till en sådan begäran.

Men enligt programmet skulle Assange kunna misstänkas för andra brott, exempelvis anstiftan till spioneri eller datorbedrägeri. Det skulle kunna öppna för att Sverige beviljar begäran.

Uppdrag Granskning intervjuar John Bellinger, rådgivare hos tidigare president George W Bush. Han säger att utredningen emot Assange fortfarande pågår. Han får frågan om han förstår att Assange är orolig.
– Det gör jag. Jag är nöjd med att han är rädd, svarar Bellinger.

Överåklagare Marianne Ny har under lång tid fått kritik för att hon inte har drivit våldtäktsutredningen framåt. Hon har hela tiden svarat att Assange ska få samma behandling som andra misstänkta.

Efter kritik från hovrätten har hon nu accepterat att hålla förhör på Ecuadors ambassad, där Assange befinner sig. Enligt planerna ska nu förhör kunna genomföras inom en nära framtid.

DN – ”Sverige kan utlämna Assange till USA”

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.