Uppdrag granskning – Julian Assange

Det var riktigt bra ikväll. Fritz tycker att Assange ska komma till Sverige och vara en man. Borgström kallar honom för en ynkrygg! Att två av dom främsta advokaterna i landet uttrycker sig så är inte värdigt!

UG ikväll var OM Julian Assange. UG kan göra ett program om kvinnorna. Nu ville dom inte vara med i kvällens UG då dom ansåg att det var vinklat.

Assange är deprimerad, nedbruten och lider säkert av PTSD och han kommer för resten av sitt liv att vara dödshotad på grund av Wikileaks. Vi vet hur Chelsea Manning behandlas hur han trakasseras och torteras. Om Assange skulle hamna i ett amerikanskt fängelse skulle det inte dröja länge innan han var död. Det är jag absolut säker på. Hans hälsa är dålig. Extrem stress kan man dö av.

Det som var MYCKET anmärkningsvärt i UG är när Marianne Ny menade att det var en våldtäkt och att det är ett allvarligt brott. Jo, det är ett allvarligt brott! Det är inte prövat än! Sexuellt ofredande är preskriberat. Det är olyckligt för alla parter att det inte utretts tidigare.

Nu tror jag att detta är ett statusmål. Tänk vilken status det skulle vara att få Julian Assange fälld sen tror jag att det ligger mycket prestige bakom.

Jag tycker också att Marianne Ny är hemsk och det är hon som sett till att situationen ser ut som den gör. Hon har nog utsatts för starka påtryckningar från kvinnornas försvarsadvokater.

Om Marianne Ny med en gång utrett detta med misstänkt våldtäkt och sexuellt ofredande hade han kanske varit hemma i Australien. Svenskt rättsväsende är skit med så många domar som ingen normal människa fattar.

Hur många invandrare med ett annat språk finns det som är åtalade med utländska åklagare där frågor ställs i förväg och som översätts till en anklagades språk. Marianne Nys försvar är ju löjligt.

Assange har öppet från regeringsfolk i USA blivit dödshotad! Skicka CIA på honom och döda honom! Skicka en drönare på honom och döda honom o.s.v. Är det verkligen NÅGON som tror att det liksom är ett tomt hot!? Såklart inte.

Vem kommer inte ihåg dom två egyptier som kidnappades i ett chartrat plan mitt i natten och flögs till tortyrfängelser i Egypten. Dom var helt oskyldiga. Vem tror då vad som kommer att hända Assange.

USA kan säga fruktansvärda saker men det är INGA problem, han kan komma till Sverige och förhöras. Visst, han kan förhöras här och målet kommer troligtvis att läggas ner som så många andra mål.

Så fort Assange hade lämnat domstolen skulle han kidnappas direkt och han skulle försvinna. Han skulle hämtas med ett chartrat plan. Det är solklart att han är USA:s första prioritet!!

Dom enda som är kriminella är USA:s regering och dom borde sättas i fängelse för alla dessa lönnmord, brutala folkmord, krig och statskupper under alla år från 1947 och som pågår än idag och i Mellanöstern.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.