EU vill bygga en superarmé

Ja, det är klart. Det har varit EU:s mål från första början. Tillsammans med USA/Israel ska världen erövras! Den nya världsordningen! Vi som har sett detta faktum komma har kallats paranoia foliehattar inklusive mig. Skrattar bäst, som skrattar sist.

Här har vi en som inte gjorde annat än skrev motioner när hon satt i Riksdagen för KD.

Det blev avslag varje gång. Varför är Israel med i ESC? Israel ligger för helvete i Mellanöstern. Klart att det finns ett syfte med det och mutan är mycket pengar. Jag ser det som ren muta.

Jag har fått mycket skit för att jag hela tiden påstått att EU INTE är ett fredsprojekt. Vänta bara tills TTIP godkänns då får vi smaka på den bittra medicin som innehåller religiösa tokar och zionisters framfart. Dom laddar verkligen upp i olika forum och organisationer t.ex. Bilderberg-Group, AIPAC, ADL, JDL ock motsvarigheterna i Sverige t.ex. Svenska kommittén mot antisemitism. Dom största inom näringslivet t.ex. Wallenberg och Bonnier.

Israels ambassad i Sverige med Isaac Bachman som frontfigur försökte till och med att stoppa en dokumentärfilm om “Ship to Gaza”. Han gör inget annat än gnäller i media och är en islamofob av värsta sorten! En tidigare ambassadör förstörde ett konstverk av Dror Fejler och hans fru som handlade om kritik mot Israel. Dom är så fruktansvärt aggressiva! AIPAC är världens mest aggressiva lobbyorganisation.

USA och Israel kommer att lägga sig som kvicksand över oss alla och förgifta oss genom maten som besprutas av Round-Up och billig skitmat som vi alla kommer att tvingas äta om vi inte har råd att äta bra giftfri mat. Alla kommer vi att äta GMO från Monsanto, Syngenta och BASF och dom kommer styra över världens livsmedel. Bill Gates är mycket involverad i GMO och propagerar mycket och stöder med miljarder för att få Afrikaner att gå över till GMO. På lång sikt är det förödande då skadeinsekter anpassar sig och då behövs starkare bekämpningsmedel. Monsanto äger över 60% av världens fröindustri.

“Interaktiv Säkerhet” styr mer och mer vad vi får skriva i olika forum. Dom modererar även SVT och Yle. Jag har skrivit många inlägg i Yle men nu är det ingen idé för dom tas inte in. Vad har det handlat om då? Jo, kritik mot Israel. Det är ingen idé heller att kommentera dagstidningarna när det gäller kritik mot Israel. Facebook där är det hopplöst men hatdrev mot muslimer är helt OK. Google styr dina sökningar. Även i Facebook kan du inte skriva vad du vill o.s.v.

Och hela tiden får vi attraktiva appar som gör att du är upptagen med allt annat utom världsläget. “Bröd och skådespel” är känt som att flytta fokus. Villkoren i dessa appar struntar folk att läsa då dom är så omfattande och stjäl hela det liv och säljer ut dig till USA för att användas i olika syften.

Benjamin Netanyahu åkte runt för något år sedan för att få länder att göra det kriminellt att öppet vara anti-israel.

“Interaktiv Säkerhet” sponsras säkert av Bonnier och andra zionistiska/pro-israeliska organisationer.

I slutändan kommer vi vanligt folk (gojer) att bli förslavade under USA/Israel. Tro mina ord. Jag hoppas innerligen att jag är död då. För det är inget jag vill uppleva. Jag undrar vad min judiska farmor hade tyckt om dagens läge och om Israel.

Här ett bevis på att vara kritiks mot Israel går inte an på Göteborgs Pesten.

Stampen-chef stoppade Israelkritisk ledarkrönika

BTW, USA och Bryssel kommer att tvinga England in i EU igen. Ett Brexit ingår INTE i USA:s framtidsplaner för EU.

EU vill bygga en superarmé
Tyskland och Frankrike har skissat fram en plan för ett starkare EU-försvar.
Bland annat föreslår länderna ett militärhögkvarter och fler gemensamma militärinsatser.
– Det är dags att röra sig mot en europeisk försvarsunion, säger den tyska försvarsministern Ursula von der Leyen.
Det som ser ut att hamna högst upp på agendan är ett förslag som Frankrike och Tyskland i söndags lämnade in till Europeiska utrikestjänsten om att stärka EU-försvaret med ett nytt militärhögkvarter, en slags armé och snabbare tillsättning av utlandsuppdrag.

”I samband med en försvagad säkerhetspolitisk miljö är det hög tid att stärka vår solidaritet och europeiska försvarskapacitet för att mer effektivt skydda medborgarna och Europas gränser”, skriver den tyska försvarsministern Ursula von der Leyen och franske försvarsministern Jean-Yves Le Drian.

”Vad USA förväntar sig”
Men den nya planen föreslår också ett ännu djupare samarbete med ett strategicenter med informationsutbyte, en enskild budget för militärforskning, inrättande av en militärakademi och europeiska kurser vid nationella försvarsskolor.
– Det är dags att röra sig mot en europeisk försvarsunion, helt enkelt ett Schengen-försvar. Det är vad USA förväntar sig av oss, sa den tyska försvarsministern Ursula von der Leyen enligt Reuters vid ett möte i Litauens huvudstad Vilnius i förra veckan, och jämförde den föreslagna försvarsunionen med passfriheten som råder mellan Schengenländerna.

Aftonbladet – EU vill bygga en superarmé

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.