USA är rasande över konvojattack/Rysshotet

När USA och Danmark bombade en syrisk militärbas så tänkte jag att nu bryts vapenvilan. USA kom med en futtig ursäkt att dom tog fel MEN det gör ju andra också. Vad var det för en jvla ursäkt! Bombattacken på konvojattacken kom inte som en överraskning för mig. Det finns ALLTID en orsak och verkan!

Det var inte så längesedan som USA efter ett rykte om talibaner bombade ett sjukhus i Kunduz, Afghanistan i oktober 2015 med många döda. Oooops… var USA:s reaktion, det blev visst lite fel här och så gick USA vidare. En ursäkt och en utredning bara sen ingenting. Locket läggs på och det glöms bort som alla andra övergrepp som USA står för.

USA är krigshundar, dom älskar krig och dom skäller ut alla andra när det blir fel. USA är felfria och tar sig rätten till det dom anser sig ha rätt till.

Nu kommer kriget mellan Ryssland och USA med svans att fortsätta. Återigen är det dom civila som drabbas. Det kommer inte att bli någon fred förrän fullblodspsykopaten Bashar al-Assad är mördad. Varför blir inte han dödad? USA älskar att lönnmörda folk som dom anser är ett hot mot USA. Exempel, Barna Jack, Michael Hastings och Steve Kangas. USA vänder också alltid kappan efter vinden. Fega är dom också. Varför bombas det inte i USA? Kanske det skulle behövas för att få idioterna att förstå hur det är att leva i ett krig år ut och år in.


Printscreen DN 2016-09-20


ÖB Micael Bydén

Sveriges Överbefälhavare Micael Bydén vill in i Nato och hotar med, att annars blir vi anfallna av Ryssland! För ett par dagar sedan skrev jag på Twitter att det är inte sant. I morse i TV-soffan vill folk ha ett svar. Micael Bydén vill inte svara. Jag tror att detta beror på att han vill att Sveriges ska in i Nato. Påtryckningar från USA? Ja, självklart! USA:s vice president Joe Biden var ju här för ett tag sedan och pratade sig varm för att Sveriges ska gå med i Nato och högerpacket tog detta till sina hjärtan. Nu är också TTIP på agendan.

Så länge vi, svenska folket, inte får reda på vad det gäller är det en HOAX. Jag skulle inte bli förvånad om Bydén ljuger regeringen rakt upp i ansiktet på gott USA:s manér!

I dag börjar Micael Bydén sitt nya jobb som Sveriges överbefälhavare. Hotet från Ryssland är en av hans största utmaningar. – Vi ser ett Ryssland som har blivit starkare. De kommunicerar det på alla nivåer, säger han i Gomorron Sverige.

Micael Bydén gör i dag sin första arbetsdag som Sveriges nye överbefälhavare. En av de första stora utmaningarna som han ser är att genomföra det beslut som försvaret fått.

– Vi ska ge större leveranser, mer leverans av militär förmåga och en utmaning är personalförsörjningen. Rätt personal och att vi klarar att rekrytera, säger han.

SVT – Nye överbefälhavaren om ryska hotet

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.