Gud nåde dig om du kritiserar Israel och Bonnier!

Alla som följt mig sen 2004 vet att jag avskyr Sverigedemokraterna som pesten och det har jag skrivit om många gånger om även på denna blogg. Sverigedemokraterna är fascister och nazister inget snack om den saken!

Jag måste tydliggöra vad jag tycker i den diskussion på Twitter med Anders Lindberg på Aftonbladet där jag fick stämpeln som rasist och antisemit då jag höll med om Anna Hagvalls syn på Bonniers dominans i svensk media.

Jag tycker INTE att man ska minska presstödet till mindre orter utan ÖKA det NATURLIGTVIS! Det var något som kom bort. Det är inte helt lätt att få med allt på 140 tecken.

Jag avskyr Israel/USA som pesten och zionister och pro-israeler! Är man israelvänlig tycker man även att folkmordet på palestinier är OK och det är fruktansvärt! Och det blir inga krigsrubriker om det på första sidan hos giganterna trots att folkmordet har pågått sen 1948!

Zionister/pro-israeler är mycket aggressiva och är man kritisk till Israel då ÄR man anti-semit och rasist punkt slut! Det är en stor skillnad på zionism och judaism. Tänk om folk ändå kunde lära sig skillnaden. Det löjliga i det hela är att många judar ser sig som en ras och att dom är Guds utvalda folk! Urlöjligt!! Dom kommer från alla världens hörn! Det ÄR en religion som vilken som helst! Deras bibel är Gamla Testamentet.

Shimon Peres som nyligen dog har sagt själv i en dokumentär, att när han kom till Polen la han religionen på hyllan och blev zionist.

Nu går det inte att komma ifrån att Bonnier är en judisk israelvänlig familj som inte hette Bonnier från början utan Hirschel. Likaså med familjen Hjörne och övriga.

Fyra jättar äger 70 procent av Medie-Sverige
Ägarkoncentrationen inom dagspressen fortsätter att öka. Det är de politiskt färgade stiftelseägda tidningarna som dominerar expansionen.
– De köper tidningar för att överleva och för att få ut sitt politiska budskap, säger medieforskaren Staffan Sundin.

Bonnier, Mittmedia/Schibsted, Stampen och Gota Media är giganterna och jag läste att Bonnier vill ta över Schibsted. Om koncentrationen i Sverige ligger på dessa israelvänliga bolag så säger det sig självt att budskapen i tidningarna blir därefter och väljer naturligtvis efter sin politiska agenda.

ETC – Fyra jättar äger 70 procent av Medie-Sverige

”Interaktiv säkerhet” en högervriden organisation som springer giganternas ärenden och kontrollerar allt vad som skrivs i kommentarsfälten. Jag vet för jag har testat. Är du kritisk mot Israel och tar upp palestiniernas sak åker du rakt ner i papperskorgen. Jag har även testat att vara israelvänlig som godkänts. Jag har även testat Facebook. Det är så jävla uppenbart!!

Idag kan du inte skriva kommentarer eller prenumerera på nyhetsbrev utan att sälja din själ och ge tillåtelse till din Facebook. Villkoren är integritetskränkande. Hela du kartläggs av Bonnier, Schibsted och övriga det har jag också skrivit om tidigare. Du säljs som en vara så även utanför EU och då kan ju vem som helst räkna ut till vem/vilka! Plus alla Appar som folk tillåter utan att läsa villkoren.

Aftonbladet ägs av Schibsted och här är deras regler när det gäller Plus.
Aftonbladet Plus

Här Expressen/Bonnier.
Expressens nyckelartiklar

TV4 Play/Bonnier.
TV4 Play kräver ett konto även på premium

Jag har en väninna som har bytt både sitt förnamn och efternamn och som brutit med hela sin familj. Väninnan som är anti-israel vill inte hela tiden stå till svars för vad hon tycker. Att vara judinna är svårt då zionister är aggressiva. Hennes familj lever idag i USA.

Min farmor var judinna och många gånger önskar jag att hon levt så att jag hade kunnat fråga henne. Hennes andra äktenskap var med en goj och hon blev utesluten av dom flesta i familjen utom en bror och en syster. Hon umgicks med bl.a. familjen Katz i Göteborg. När hon träffade sina judiska vänner var farfar portförbjuden och jag kommer ihåg dessa möten för jag bodde hos farfar och farmor vissa perioder. Jag fick inte heller vara med på dessa möten. Jag har undrat många gånger, vad hade hon tyckt idag om hon hade levt om palestiniernas situation.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.