Gör Israel en del av dig!

Dom är så jävla korkade att dom inte förstår varför dom är så hatade. Världen tycks fatta det inte Israel gör. Israel är en ockupationsmakt som bedriver ett folkmord sen 1948. Israel äter sig in på palestinskt område som en mördarbakterie. Zionisternas hjärnor verkar också bestå av mördarbakterier.

En person som anser sig vara bättre och mer värd än andra är det något fel på anser jag. Personer som anser att GUD är en mäklare anser jag är ännu sjukare. Israeler som anser att palestinier är som råttor och måste utrotas borde spärras in.

Hillary Clinton stöder Israels folkmord till 100% och anser också att palestinier ska utrotas. Jag undrar HUR mycket pengar får hon från AIPAC och andra rika zionister? Från Bilderberg-Group? Vissa svenska politiker är lika korkade och omedvetna och tydligen anser dom också att palestinier är terrorister och råttor som ska utplånas. Ett par av dom gnydde i svensk press nyligen om israels elände och plågor då palestinier kastar sten och använder slangbellor.

Såhär brukar det se ut när Israel attackeras. Hur brukar Israel svara på det? Dom bombar Gaza sönder och samman! Själv tror jag att Israel själva skickar dessa raketer för att få en anledning att attackera Gaza och göra fler räder av palestinska hem nattetid på Västbanken.

Det här inlägget postades i Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.