Saudiarabien är en renodlad islamistisk stat!

Det är obegripligt att regeringen springer Wallenbergs ärenden i ett land som är extremt islamistiskt. Våra politiker är marionetter åt Wallenberg och andra företag där girighet är honnörsord. Sen kan ju kungahuset vara sändebud runt om i världen och sälja in vapen och annat skadligt, Monsanto kanske och det finns ju dom i kungahuset som älskar H&M och är kompis med skiten också. Utöka slaveriet i Asien och Afrika.


Hur kommer det att se ut i framtiden?

Visst kan Löfven snacka om mänskliga rättigheter och saudi nickar javisst men håller fingrarna korsade bakom ryggen. Dom kan ljuga hur som helst bara dom får vapen så att dom kan fortsätta tillsammans med USA kriga i Jemen och kommande länder någonstans kanske Nordkorea. USA har invaderat, destabiliserat länder, hjälpt till vid statskupper sen 1947 varför inte fortsätta. Det finns många länder som har en -ism som inte USA gillar.

Varför inte skrota våra politiker och sätt Marcus Wallenberg som statsminister och sätt sen hela klanen Wallenberg i regeringen och sen ta klanen Bonnier och sen klanen Johnson & Johnson och sen svenska AIPAC och sen övriga zionister och sen har vi TTIP som kommer att ta över hela EU och sen placerar vi Israel i Norrland och sen säljer vi vapen utav helvete till alla som vill ha och sen har vi ett totalitärt samhälle som bevakar varje kotte från vaggan till graven och straffar en om vi så bara vågar andas något det minsta kritik. Och grädden på moset så får äntligen Israel attackera Iran.

Att verka men inte synas! är Wallenbergs slogan.

Du sköna nya värld! Sen görs människor till zombies genom fler beroendeframkallande appar som bara säger Yes till allting.

Sen ska vi gödas ännu mer med skitmat från USA som McDonald och andra företag med samma agenda så att vi blir sjuka för läkemedelsindustrin ska tjäna ännu mer pengar.

Vi kommer alla att bli chippade när vi föds. Om vi inte gör som dom där “uppe” vill kommer vi att stängas av då chippet fungerar så och vi deporteras ut någonstans och får leva på ett minimum i dåliga bostäder eller någon husvagn (så som scientologerna straffar sitt folk), inget internet, ingen kontakt med familjen, barnen kommer att tas ifrån en o.s.v.

Varför har vi politiker? Varför röstar vi när det ändå är dessa israelvänliga maktcentra som finns som styr? Alla dessa riskkapitalister som suger ut vårt samhälle när allt säljs ut.

Jag ser inget hopp för framtiden och ju mer som kommer fram är jag otroligt glad att jag växte upp i den “bästa av världar” där det fanns hopp och arbete och lägenheter och vi var positiva. Vi kunde inte föreställa oss hur det skulle se ut på 2000-talet.

Stackars unga som kommer att leva i ett samhälle som bara blir mer totalitärt vartefter.

Jag älskar denna! Är en av dom absolut bästa!

Löfvens jämförelse med Saudiarabien
Stefan Löfven, S, aktar sig noga för att reta upp Saudiarabien under besöket.
Han är försiktig med kritik mot kvinnors situation och menar i stället att det pekar åt rätt håll efter ett besök hos ett rekryteringsföretag för kvinnor.

– Vi ska i en dialog hjälpas åt att ha rätt utveckling. Kvinnorna här beskriver att det är rätt riktning på utvecklingen för kvinnors möjligheter på arbetsmarknaden. Men det är klart att det finns där, liksom hemma i Sverige, hinder för kvinnor, säger statsministern.

Thoraya Obaid är 71 år gammal och beskrev förändringarna från kvinnor fick möjlighet att gå skolan 1962. Idag är majoriteten av studenterna på universiten här kvinnor. Många av dem är arbetslösa, men allt fler yrkesarbetar.

– Det har är inte ett land av revolution, det är ett land av evolution, sade Thoraya Obaid och anmärkte att de unga i Saudiarabien är alldeles för otåliga. Hon tror inte att kvinnor kommer att bli fullt myndiga inom överskådlig tid. Men det diskuteras att låta kvinnor ta sina barn till läkaren utan tillstånd av sin förmyndare.det är ett steg på vägen.

– Detta är ett religiöst land. Det går inte att separera religion och land. Vi arbetar inom de parametrarna. Tro inte att det går att ändra. Det kommer inte att hända, sade hon till den svenska statsministern.

DN – Löfven pratade dödsstraff med Saudiarabien

Skarp kritik mot Löfvens resa – och hans sällskap
Flera kritiska röster höjs mot Stefan Löfvens (S) annonserade resa till Saudiarabien. Svenska Freds är kritiska till att Marcus Wallenberg – som sitter i styrelsen för försvarskoncernen Saab – ska följa med. Enligt organisationen sker en femtedel av den svenska vapenexporten till länder om befinner sig i en väpnad konflikt.

Statsminister Stefan Löfvens (S) kommande resa till Saudiarabien i helgen har rört upp känslor. På resan har Löfven, förutom en rad topptjänstemän från regeringen, med sig affärsmannen Marcus Wallenberg och Maria Rankka, vd för Stockholms handelskammare, som möter upp i Riyad.

De är med i egenskap av ordförande respektive vice ordförande i Saudi-Swedish Joint Business Council, en organisation som skapades för ett år sedan för att främja handel mellan de båda länderna.

Organisationen Svenska freds är oroliga för att det snarare ska bli tvärtom – att resan kan leda till mer export av krigsmateriel till Saudiarabien.

– Jag reagerade starkt på att Marcus Wallenberg är med statsministern. Det finns en tydlig koppling till vapenexporten och nya vapenaffärer, säger Agnes Hellström, ordförande för Svenska Freds.

Marcus Wallenberg vill inte ställa upp på en intervju om resan. Han skriver i ett mejl till SvD:
”Jag välkomnar statsministerns besök till Saudiarabien. Det blir ett viktigt tillfälle att bredda kontaktytorna med Saudiarabien, samt att främja svenskt kunnande och kompetens. Den nya ekonomiska utvecklingsplan som Saudiarabien har presenterat innehåller många samarbetsområden där Sverige kan bidra.”

SvD – Löfven på omstridd resa till Saudiarabien

En hårresande bok ”SAUDIVAPEN” av Bo-Göran Bodin och Daniel Öhman som handlar om den smutsiga affären som Wallenberg och kungahuset sysslar med. Den är så bra och jag sträckläste den. Värsta thrillern fast i verkligheten.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.