Ryssland förnekar inblandning i flygbombning av skolbarn


OM detta stämmer kan det mycket väl vara USA/NATO som sysslar med detta. Jag har följt USA:s ”bravader” under många år och dom kan göra precis ALLT för att nå sina mål. Deras lögner är ju något utöver det vanliga. Det går INTE att tro på något som USA:s politiker säger. Dom är hyckleriets och dubbelmoralens mästare. Vem kommer inte ihåg ”Read my lips”.

Det finns INGET land i världen med ett CV som USA. Dom är ondska rakt av med Israel i släptåg förstås som dom göder vid sitt bröst som bara blir fetare och mer ondskefullt. Läs USA:s statskupper i högermenyn under länkar.

När Ukraina ville gå mer åt Ryssland vid senaste valet gick USA i taket och destabilisering blev prioriterat! Och USA ställde till med ett helvete tillsammans med nazister/högerextremister och andra huliganer. Klart att Putin blev lack och tog tillbaka Krim som Nikita Chrusjtjov gav bort i fyllan och villan på 50-talet.

USA har stora intressen i Ukraina. Ukraina har goda tillgångar på kol, järn, mangan, nickel och uran. Det finns fyndigheter av naturgas och olja också. Dom mer väst- och USA vänliga som ville in EU blev också lacka och gjorde sitt med demonstrationer.

Detta jävla tjat om ”Rysshotet” handlar om att vi ska gå med i NATO och att EU snabbt ska godkänna TTIP. För då är det kört för oss. USA placerar ut en massa soldater och militärbaser i Sverige. Nu har CETA godkänts så helvetet har börjat. Och som vanligt kommer det att drabba oss vanligt folk.

Bara detta!!

Ger Ceta rätt för storföretag att stämma stater?
Ceta har ett investerarskydd. Det betyder att en investerare, till exempel ett storföretag, kan inleda en tvist om den anser sig felaktigt behandlad. I Cetas fall innebär det att tvisten avgörs i en tribunal (ICS – Investment Court System). ICS skiljer sig från tidigare system genom att tribunalens beslut går att överklaga och att staterna får större inflytande i att välja vilka som ska sitta på tribunalen.

Hur blir det inte när TTIP klubbas igenom och USA tar över EU.

Politiker är helt dumma i huvudet! Dom är så lättlurade och lättmanipulerade och går på precis vad som helst! Man ska ha klart för sig att dom lobbygrupper som härjar i Sverige och i Bryssel är psykopater och fullständigt hänsynslösa. Budskapen hamras in och förtalskampanjer är vanliga för dom som inte gör som lobbygrupperna vill. Den mest aggressivast är AIPAC! Men det finns runt 2000 – 3000 lobbygrupper i Bryssel bl.a. Monsanto som har köpts upp av Syngenta. Samma skit bara i en annan hög och större.

Något som har förvånat mig, varför har inte USA satt en kula i huvudet på Bashar al-Assad den värsta psykopaten!?

Detta citat är på pricken!!

”Ingen utövar sin ondska så glatt som under religionens mantel./Pascal”

NoBoyToy skriver också om Rysshotet!
Men är man verkligen säker på att det är RYSSEN som är i Östersjön den här gången?

Ryssland var inte inblandat i den flygattack mot en skola i Idlib som dödade 26 personer, de flesta barn. Det uppgav en talesperson för landets utrikesdepartement på torsdagen. Flygbombningen på onsdagen mot en skola i byn Hass, i den IS-kontrollerade provinsen Idlib, har väckt starka reaktioner. Bland andra har FN:s barnorganisation Unicef bekräftat och fördömt dådet. Enligt FN kostade bombningen minst 22 barn livet.

Enligt uppgifter ska området där skolan fanns ha utsatts för upprepade bombningar, och det var när barnen beordrades hem på grund av detta som den förödande attacken kom.

Ryskt eller syriskt flyg pekas ut som ansvariga för attacken, men på torsdagen förnekade en representant för de ryska utrikesdepartementet inblandning i dådet.
– Rysk miltär var inte inblandad i attacken, sade talespersonen Maria Zakharova på en briefing, enligt Reuters.

DN – Ryssland förnekar inblandning i flygbombning av skolbarn

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.