The Shadow world

“The Shadow world” av Johan Grimonprez, Dox i SVT. Den var otroligt bra och mycket skrämmande och har man sett den förstår man vart vi är på väg. Den bekräftade också det jag har lärt och sett genom åren och dragit slutsatser av och bloggat om varit helt riktiga. Det har gjort mig lycklig men samtidigt mycket olycklig.
Länk längst ner.

Då är det också lätt att förstå varför USA (Israel) är så angelägna om att TTIP ska gå igenom så snabbt som möjligt för att erövra världen. För det är det, det handlar om och det har jag alltid hävdat men fått mycket skit för.

EU ÄR ett krigsprojekt! I Washington finns över 30000 lobbyister som skriver lagarna. I Bryssel finns mellan 2500 och 3000 lobbyister som härjar runt i korridorerna och aggressivt hamrar in budskapen hos delegater.

USA:s styre av fullblodspsykopater, likaså Knesset i Israel, fullblodspsykopater hela bunten. ONDA! Och det kommer att leda in oss i ett tredje världskrig. Dokumentären tog också upp det som filmen “Vapenlabbet, gjutet bly” tog upp att Gaza är idag lönsamt där Israel och USA använder sina nya vapen skarpt. Det kommer dom att göra tills palestinierna är utrotade och folkmordet är slutfört. Det var bestämt redan 1948.

Dokumentären tog också upp alla invasioner USA har startat sen 1950 och hur många mord som har begåtts då paranoida USA fått för sig någonting. Hur sinnessjuka är dom inte. Till och med Obama verkar helt störd och inte ett dugg bättre än sina föregångare.

Valet som nu håller på är helt groteskt och både Trump och Hillary är samma skit fast i olika högar. Jag har aldrig gillat Hillary för jag har vetat om den skiten hon är involverad i. E-mejlen är en baggis. Ett exempel är Haliburton där Steve Kangas mördades för han skulle avslöja den skitiga byken. Att mörda folk som har information är vardagsmat och dom skulle gladeligen mörda Edward Snowden och Julian Assange om dom fick chansen. Chelsea Manning utsätts dagligen för trakasserier och misshandlas. Hon försökte att ta sitt liv för ett tag sedan. Jag har även skrivit om dessa två som också mördades av CIA, Barna Jack och Michael Hastings.

Allt handlar om makt och gör du inte som vi säger så…… ja men då invaderar vi er punkt slut eller du får en kula i huvudet och så basuneras det ut att det är självmord.

Dokumentären borde visas i gymnasiet och uppåt för att ta död på alla myter. USA är ett rasistiskt land, ett segregerat land där klasskillnaderna är avgrundsdjupa likaså löneskillnaderna.


Ingen tänker på alla djur som lider av dessa krig, hästar, åsnor, boskap, hundar, katter m.fl. Under kriget i forna Jugoslavien skars hälsenorna av på hästarna så dom inte kunde röra sig och dom föll ihop och svalt ihjäl.

Det underbara Saudiarabien! Bästis och bundis med bitchen Thatcher.


Det finns alltså en Mutfond! Ur den betalas det ut mutor till folk och fä!!

En obehaglig och avslöjande resa in i den globala vapenhandeln – en skuggvärld som genererar miljarder och som befolkas av korrupta ledare, ljusskygga affärsmän och skumma mellanhänder. Krig till varje pris är deras devis. Gärna så länge som möjligt. Offren spelar ingen roll så länge pengarna fortsätter att flöda.

Kan ses till: ons 30 nov 2016 på SvtPlay.
SVT Play – Shadow world av Johan Grimonprez

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.