Förspelet TTIP är här!

Så var det dags för ett steg mot TTIP. FBI är ju här för att lära ut hur man på ett effektivt ska förhöra misstänkta vilket bådar gott för framtiden. Och så många amerikanska företag ska etablera sig i Sverige. Nice! För mig är framtiden becksvart! USA /EU kommer att tvinga tillbaka England in i ledet igen.

Länderna i EU kommer att bli förslavade under EU/Israel. Att Israel kommer in i EU är en självklarhet under TTIP. Hur många förstår det? Fy för sören att leva i ett samhälle som styrs av USA/zionister! Det finns så många judar runtom i EU som INTE stöder Israel.

Amerikansk kontroll redan på Arlanda!
I dag skriver Sverige och USA under ett avtal som gör att resenärer som reser från Arlanda till USA får gå igenom den amerikanska inresekontrollen redan på svensk mark.

Resenärerna ska slippa köa vid ankomsten till USA och Sverige ska bli mer attraktivt för näringslivet. På fredagen skriver Sverige och USA under ett avtal som gör att resenärer som flyger direkt från Arlanda till USA går igenom den amerikanska gräns-, tull- och säkerhetskontrollen redan på svensk mark. Tanken är att avtalet ska underlätta för de som vill resa till USA, eftersom de slipper köa vid ankomsten.

Bra för näringslivet
Sverige blir det andra landet i Europa som får det här så kallade preclearance-avtalet, vilket innebär att amerikansk, beväpnad personal kommer att svara för gräns-, tull- och säkerhetskontroll på Arlanda för resande direkt till USA i stället för vid ankomsten.

Politikerna i Stadshuset hoppas på att det nya avtalet ska bidra till att Stockholm blir mer attraktivt för företag som vill placera sina huvudkontor här.

SVT – USA:s gränskontroll börjar på Arlanda

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.