Vad hade hänt om…

När Hillary Clinton blev nominerad var jag säker på att hon skulle välja Bernie Sanders som vicepresident. Varför gjorde hon INTE det?

Det var ett stort misstag. Jag tror att hon hade vunnit då. Då hade ungdomarna röstat på Hillary.

Nu valde hälften av USA:s befolkning Donald Trump och här skriver Aaron Sorkin brev till sin dotter Roxy om vad han tycker om Donald Trump:

”Världen har förändrats på ett sätt som jag inte kan skydda oss ifrån. Det är en fruktansvärd känsla för en far. Det är knappast första gången min kandidat inte vinner men det är första gången som en inkompetent gris med farliga idéer, en person med allvarlig psykisk sjukdom och med ingen kunskap om världen och ingen som helt nyfikenhet att lära sig, vinner”, skriver Aaron Sorkin som nu menar att det mer än någonsin är läge att bekämpa orättvisor och stå upp för jämlikhet.

”Roxy, jag vet att mina förutsägelser har svikit dig i det förflutna, men personligen tror jag inte denne man kan vara president i ett år utan att begå ett brott där han ställs inför rätta. Men klarar han det så får vi stå ut i fyra år och om tre år inför nästa val så ska vi kämpa för vår kandidat. Älskling, det blir ditt första val.”

I länken finns många andra som har skrivit om vad dom tycker om Donald Trump.
SvD – Brevet om Donald Trump: Fruktansvärt för en pappa

Nu är inte jag förtjust i Hillary för hon har ett tungt bagage i ryggsäcken som bl.a. Halliburton, Blackwater, Clintons stiftelse och då alla dessa e-mejl och hon var mycket positiv till invasionen i Irak. Men oavsett så är hon mycket bättre än Donald Trump den saken är ju helt klart.

Det måste göra fruktansvärt ont att förlora mot honom och det var plågsamt för henne att gratulera honom. Hon fick flest röster! Röstsystemet är ju från medeltiden! Det borde också finnas fler partier att rösta på. Demokraterna ligger höger om våra moderater och Republikanerna är verkligen mörkblå och där finns dom som Teparty-rörelsen och alla tokreligiösa idioter och vit makt-rörelsen, KKK, Mormoner, Scientologer och dom dödsreligioner som finns.

Donald Trump är farlig, för narcissister med ett ego större än USA är MYCKET farliga och lider av hybris! Jag såg om dokumentären om honom igår i TV4.

Han är emot aborter och samkönade äktenskap, Han är islamofob och homofob, sextrakasserar kvinnor “Grab them by the pussy!”. Vad finns mer?

Donald Trumps galna värld

Om företagsledaren Donald Trump som nu slåss om att bli republikanernas presidentkandidat. Matt Frei tittar närmare på mannen bakom varumärket Donald Trump, från hans skilsmässor till hans förolämpningar mot kvinnor. Han träffar även de som är för och emot Trump.

Såhär är vi vana att se honom! Arrogant! Som mobbare!

Detta bådar inte gott för framtiden.

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Politik, Rättssystem, Religion, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.