Dom som valde Trump!

Nice guys!

National Alliance framför Vita huset.

Och andra bonnläppar som zionister, högerextremister även inom dom högerradikala kristna grupperna som mormoner och scientologer. Det finns många grupper inom Vit makt-rörelsen. Riktigt otäcka typer som nu ser Trump som sin räddning för ett samhälle enbart för vita. Dom som röstat på Trump har inte enbart röstat för jobben. Sen har vi dom inom AIPAC/ADL och säkert ett gäng inom Bilderberg-Group.

Hur kan man bara tro att Trump ska lösa allting som han har gapat om!? USA kommer att gå i konkurs. Kanske lika bra det för USA är ett imperialistiskt land och som sådant faller det förr eller senare och kanske det är dags.

I Sverige har några fula trynen dykt upp som jag mycket väl kan se i naziuniformer, Hahn och Kasselstrand. Richard Jomshof har ju visat upp sig i sin fascistuniform! Vidriga!! Röstar man på Trump är man helt enkelt korkad! Röstar man på Sverigedemokraterna är man också korkad!

Nu tror jag att nästa val blir det inte Trump. Förhoppningsvis gör han bort sig men hans vice är ju en av dom högerradikala kristna som också vill tillbaka till 1800-talet. Hillary vann röstmässigt! Systemet är helt knäppt!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.