Donald Trumps dubbla signaler

Oh, så bra tycker vissa att NU börjar Trump likna lite mer som en statsman! Men ack, ack, låt er inte luras av detta. Han bidar sin tid tills han har läst eden i januari. Trump är livsfarlig enligt mig.

Han hatar kvinnor, dom är bara accessoarer och dom ska se ut som fotomodeller. Han har ett enormt ego och han är narcissist och DOM är farliga, dom är lynniga, “söndra härska” är deras melodi. Är du inte med mig är du emot mig, “You are fired” och är helt ute, bannlyst.

Han sexofredar kvinnor, han är vidrig och ful.

Han är rasist och har valt in en nazist och ultrakonservativ idiot också på dom viktigaste poster. Nepotism på högsta nivå och barnen lär väl också få viktiga poster. Han vill bygga upp en amerikansk “Kungafamilj”.

Hillary fick 1 miljon fler röster och jag har full förståelse att amerikaner är i uppror och demonstrerar dag efter dag. Men en person som Trump skiter fullständigt i det för han är absolut iskall.

“Malou efter tio” i förmiddags visades ett klipp där han fick frågan om abort. Han är helt emot abort och han tycker att männen INTE har något ansvar och det kan ju i förlängningen innebära att kvinnor som blivit våldtagna har sig själva att skylla.

Jag har följt Israel/Palestina frågan sen 70-talet, lika länge har jag följt USA:s utrikespolitik. Jag vågar nog påstå att jag är väl insatt. Vi har en Hitler i Israel och Trump kommer troligtvis att bli bundis med Benjamin Netanyahu. Trump har tillhört “Libertarian Party” ganska nyligen och det säger allt. Han kommer bara att tänka på sig själv och makten och som sades i morse så tänker han redan på hur han ska vinna nästa val.

Hur ska det gå till!? Han ska sänka skatterna för företagen och då även för hans egna företag. Han ska upprusta hela USA med infrastrukturen och bostäder. Det kommer att skapa arbeten för en tid. Vem ska betala det. Kommer han att tänka på alla dessa fattiga städer som t.ex. Flint? Städer där folk inte kan försörja sig och med det stängs vattnet av om man inte kan betala! Vad är det för jävla system!! Nej, jag tror inte Trump kommer att bry sig om dom.

Muren kommer att bli av där vissa sträckor blir ett högt stängsel. Han kommer att bli den värsta presidenten någonsin.

Detta ligger honom i fatet. Han är lika korrupt som andra politiker. Att han är mångmiljardär tycks inte störa fattiga. Märkligt! Om alla fattiga svarta hade röstat hade Hillary vunnit. Det ligger rasism i röstningssytemet genom att det är så komplicerat.

Det enda säkra med Trump är monumental osäkerhet
Donald Trumps läger bekräftade i går att Steve Bannon, grundare av högersajten Breitbart, har utsetts till seniorrådgivare och att politikern Reince Priebus blir stabschef i Vita huset. Valet av Priebus kan skapa missnöje då han är en del av det etablissemang som Trump har sagt sig vilja rensa upp i. Han är dock mindre kontroversiell än Bannon, som har anklagats för antisemitiska kommentarer och vars sajt har kritiserats för rasistiska publiceringar. De två männen kommer att ha jämlika positioner och får båda inflytande över Trump.

I nye stabscehfen Reince Priebus får han en person från det republikanska partiets ledning. En man det stinker etablissemang om. Men också en person med väldigt goda förbindelser bland republikanska kongressmän och senatorer. God vän med bland andra Paul Ryan, representanthusets talman.

Priebus roll blir att övertyga eventuella bångstyriga kongressmän att rätta in sig i ledet bakom Trump. Utnämningen av Priebus ger signalen att Trump vill ha ett fungerande samarbete med kongressen.

Aftonbladet – Donald Trumps dubbla signaler

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.