Internet gör män till monster!

Jag höll nästan på att spy när jag läste om pedofilhärvan i Norge där en blivande pappa erbjöd sitt ofödda barn efter att det blivit fött till pedofiler! Vad F@N! liknar detta!? Så jävla sjukt och perverterat är outhärdligt.

– Flera [gärningsmän] är uppenbarligen väl sedda i sina närmiljöer. Familj och bekanta har reagerat med chock när de gripits. Gärningsmännen kommer från alla samhällsskikt, flera är högutbildade, har hög it-kompetens och har använt kryptering för att dölja sina spår, säger åklagare Janne Ringset Heltne till NRK.

Misstankarna gäller sexuellt umgänge och våldtäkt mot barn, medhjälp till sexualbrott mot barn, människohandel, produktion/innehav/framställning av sexuella övergrepp mot barn och manipulation av barn för att få dem att visa sig nakna i webbkamera, skicka nakenbilder eller utföra sexuella handlingar. Vanligvis har de haft falska användarkonton där de utgett sig för att vara barn.

I ett fall finns en chatt där två planerar att förgripa sig på barnet som den enes sambo fortfarande var gravid med. 20 av de gripna kommer från regionen kring Bergen, samtliga misstänkta är män och två av dem är folkvalda politiker för Fremskrittspartiet respektive Arbeiderpartiet.

DN – 51 gripna i norsk pedofilhärva

51 misstänkta män har gripits. Stäng ner kloaken “Darknet”! Tanken var god från början men det har helt spårat ur och idag finns all världens kriminella och perverterade samlade där. Där finns också en parallell ekonomi där valutan är Bitcoin som är de kriminellas valuta och inga skatter redovisas.

Jag har varit där och tittat. ALLT går att köpa! Internet tar fram det värsta hos människan främst män. Mord i realtid? Kanske finns redan. Många män/killar har idag svårt att skilja på fantasi och verklighet.

Internet gör detta. Det fanns inte på kartan innan internet! Internet blir mer och mer som en gödseltank där främst män befinner sig.

Att alla män sitter och porrsurfar så fort de får en chans vet väl alla idag. Kvinnor gör det också och dom blir bara olyckliga då dom får en skev bild av hur dom ska vara och män som tror att så ska det vara och kräver det av kvinnorna. Samhället går in i ett darknet och jag är pessimist. Jag skulle inte sakna internet ett skvatt om det kraschade eller lades ner helt.

Det är väl omöjligt idag för då skulle USA inte kunna spionera på varenda kotte och samla allt i världens största arkiv i Buffadell/Utah. Nu heter det inte terabyte längre utan yottabyte! 500 quintillion (500,000,000,000,000,000,000) pages of text.

En intressant artikel.

Overseas listening posts
According to a knowledgeable intelligence source, the NSA has installed taps on at least a dozen of the major overseas communications links, each capable of eavesdropping on information passing by at a high data rate.

The Wired – The NSA Is Building the Country’s Biggest Spy Center (Watch What You Say)

Hur många pedofilnätverk finns det runtom i välden som inte har upptäckts? Det måste väl ändå finnas en hel del i detta bauta-arkiv i Buffadale!?

Det är nästan ofrånkomligt att män jag möter på stan eller i mitt twitterflöde, är dom pedofiler och våldtäktsmän? Det är i sanning en skrämmande och ond värld vi lever idag. När når vi den totala botten? Det var ta-mig-fan MYCKET bättre innan internet! Jag vet för jag har varit där.

Jag låg över på Hotell Radison i Göteborg för ett par år sedan och på TV mitt under program kom en reklam med jämna mellanrum hur man skulle göra för att se på porr! Vedervärdigt! Dom provocerar och MYCKET irriterande! Ett jävla hotell rent ut sagt!

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.