Försvarets film chockade Sverige

Försvarets film chockade Sverige: ”Aktuell igen”
Nyckelpersonal likvideras och samhällsviktiga funktioner lamslås. Här slår specialförband från främmande makt till mot Sverige – i Försvarets film ”Förebudet” som fick stor uppmärksamhet när den släpptes för snart 30 år sedan.
– Dagens skärpta säkerhetsläge gör att filmen har blivit aktuell igen, men det är en helt annorlunda värld vi lever i nu, säger regissören Nils-Eric Renske.

SvD – Försvarets film chockade Sverige: ”Aktuell igen” (Medlemsartikel)

Det är det som USA är specialister på. Lönnmörda viktiga personer, destabilisera genom att starta upplopp med betalda huliganer (privata arméer). Starta radiostationer med desinformation. Idag är det lättare än någonsin att lamslå samhället genom internet att genomföra terrordåd.

Bara att läsa om alla statskupper, invasioner och att destabilisera länder som USA har genomfört och genomför idag. Naturligtvis kan Ryssland göra detta också. Det som är det största problemet är att USA aldrig haft krig på hemmaplan efter 2:a världskriget. Det enda dom har utsatts för är Pearl Harbour men det var på Hawaii. USA har aldrig haft ett krig typ Syrien på hemmaplan. USA har aldrig fått större städer sönderbombade. Dom vet inte ett jävla skit om någonting mer än dom trasiga och sjuka anhöriga som varit med i krig som Irak/Afghanistan m.fl. länder.


Hur hade det sett ut i världen om detta var USA?

Det som är det jävligaste är att USA ser världen som sitt och med det kan kriga var dom vill och varför inte använda Sverige som spelplan för ett krig med Ryssland.

USA/Israel är satan, dom är det mest ondskefullaste som finns.

Detta är 110% sant och det är USA!:
Ingen utövar sin ondska så glatt som under religionens mantel./Pascal

USA:s statskupper m.m.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.