Dessa jävla pedofiler!

Rent känslomässigt tycker jag, skär kuken av dom, kastrera med medicin, sätt fotboja på för resten av deras liv!

För mycket sitter i huvudet så alla åtgärder måste till för att slippa dessa monster. Jo, jag ser dom som monster.

Dom sprider sig som kackerlackor! Finns dom inte inom sporten så finns dom på förskolan, eller småskolan, på nätet. Överallt där det finns barn.

Sexmissbruket på nätet ökar vilket innebär att männen till slut begår övergrepp på barn på nätet i dessa pedofilnätverk. När ett behov är mättat så tänjer dom på gränserna och till slut sitter dom där som pedofiler. Och jag är säker på att väldigt många pedofiler finns ute i samhället som skapats av internet där det ultimata finns att våldta ett barn IRL.

Den ena efter den andra förskolelärare ertappas. Inom idrotten mycket vanligt att tränare begår övergrepp. I alla miljöer där det finns barn begår män övergrepp. Män som är pedofiler dras naturligtvis till miljöer där det finns barn. Katolicismen är också ett ställe där det är vanligt med pedofiler. Internatskolor. Scouterna. I alla slutna miljöer där det vistas barn. Hemmen.

En till inom fotbollen, Barry Benell som nu har misshandlats och finns på sjukhus. Vi kanske ska ha speciella städer byggda för just pedofiler som i USA.

Expressen – Dömde pedofilen förd akut till sjukhus

Jag tror inte på att det går att bota en vuxen pedofil. Kanske vissa kan bli “nyktra” pedofiler men som med alla missbruk är återfall vanliga.

När internet kom till vanligt folk i mitten av 1990-talet har detta exploderat och det är inte ovanligt att våldtäkt på barn IRL. En svensk man då 63 år beställde övergrepp på barn via internet från Thailand. Dessa monster som förstör barn för livet, barn får fysiska/psykiska skador och får men resten av deras liv.

Inte glömma alla dessa gromare som också finns på nätet som lurar in ungarna i gromarens sexmissbruk. Dessa cyniska män där det till och med har drivit minderåriga utsatta till självmord.

Dessa män lider av total brist på empati, män som skiter i att barn skadas, män som skiter i dessa barn inte har en chans i världen att kunna försvara sig än mindre begära hjälp. Män som inte ser dom som mänskliga varelser. Män som är sadister. Det är ju självklart att dom ska befinna sig så långt ifrån barn som det bara går.

BARNEN GÅR FÖRST!! BARNENS SÄKERHET ÄR PRIORITET 1!

Sexmissbrukarna ökar och det går allt längre ner i åldrarna och hos Malou i dag TV4 var en sexmissbrukare som hade ett helvete att bli frisk om det någonsin går helt, det blir hjärnskador. Han började vid 9 års ålder.

Här har föräldrarna ett mycket stort ansvar! För helvete spärra skiten i ungarnas mobiler och surfplattor! Lika på skolornas datorer. Barn får smartphones allt längre ner i åldrarna. Ge INTE barnen smartphones. En vanlig mobil typ Doro utan tillgång till internet duger gott.

Föräldrar har ingen kontroll och jag undrar om dom bryr sig då dom själva är så upptagna av sina egna smartphones och sina missbruk som t.ex. Facebook men även föräldrar tittar på porr. Sexmissbruk är redan vårt stora folkhälsoproblem och även pedofilerna sprider sig. Ingen unge går ju säker någonstans längre!

Jag har skrivit många inlägg om detta se Kategori Pedofili i högermenyn.

ECPAT är en ideell organisation som arbetar mot alla former av kommersiell sexuell exploatering av barn, även kallat barnsexhandel, vilket inkluderar barnpornografi, barnsexturism och trafficking – människohandel med barn i sexuella syften.

Jag tycker för barnens säkerhet ska inga män få arbeta inom yrken där det finns barn även inom sjukvården där det också har uppdagats att det finns pedofiler.

Jo, det finns också kvinnliga pedofiler men man räknar med att det rör sig om att ca 5% av pedofilerna är kvinnor men mörkertalet är säkert större för både män och kvinnor.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Religion, Sexbrott, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.