Kungafamiljen stöder H&M:s slaverifabriker i Asien!

Vad liknar detta! Bort med kungafamiljen!

Här har vi en kungafamilj som har ett samarbete med H&M i ett designarbete för barnkläder!! Drottning Silvia och Prinsessan Madeleine arbetar för “Childhood”! Det är inget ovanligt att barn arbetar i dom slaverifabriker som syr H&M:s kläder. Men hur som helst slavar främst kvinnor i dessa fabriker under omänskliga förhållanden. En lön som det inte går att leva på ett anständigt sätt. Bostäder där familjer trängs och unga kvinnor bor i små rum flera tillsammans.

Apanaget som är våra skattepengar som kungen vägrar redovisa för. Det är ju rent ut sagt för jävligt! Har inte vi som arbetar ihop dessa skattepengar till dom rätt att få veta vart dom går!?

Hur skulle det vara om Kungafamiljen läste Aftonbladets reportage om slavfabrikerna i Kambodja “Sweatshop” och boken “Modeslavar: Den globala jakten på billigare kläder” av Tobias Andersson Åkerblom och Moa Kärnstrand.Såhär lever dom som arbetar för H&M i Bangladesh!

Har dom som slavar för H&M någonsin fått ta del av dom stora vinster där det handlar om miljarder!? Knappast. Dom som äger aktier i H&M borde skämmas men med kvinnor och barn är det inte så noga med och så tycker tydligen Kungahuset också.

Aftonbladet – “Sweatshop”

Det är ett hyckleri utan motstycke! Här har vi en kungafamilj som lever ett lyxliv på våra skattemedel.

Kronprinsessan drar sig inte för att köpa en klänning för mer än 60 000:-. Jag undrar hur deras klädkonto ser ut för ett år? 200 000 – 300 000:- kanske mer och så har vi Prins Philip och Prinsessan Sofia och Prinsessan Madeleine!! Och barnbarnen i lyxkläder för tusenlappar.


En printscreen på tre av dom designade kläderna för barn.

Inte nog med det stöder kungafamiljen den värsta diktaturen, Saudiarabien tillsammans med kompisen Wallenberg. I det landet existerar inga mänskliga rättigheter och kvinnor är enbart en förbrukningsvara. Argumentet att Wallenberg på något sätt skulle ändra på det är ju skrattretande!!

Och kvinnor som kallar sig för feminister och köper skiten från H&M borde skämmas! Dom är INGA feminister!

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Hälsa, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.