Det står väl för alla helt klart nu! Israel är ursinniga!

Det som många av oss vet är att Israel är inte ett dugg intresserade av en tvåstatslösning. Dom har aldrig varit det. Planen fanns redan i slutet av 1800-talet att ockupera Palestina.

Först ockuperar Israel Palestina 1948 och 700 000 – 800 000 palestinier fördrivs, mördas, byar bränns ner, byar byter namn till israeliska namn. 1967 “får” palestinierna Västbanken och Gaza. I Gaza lever folk i ett helvete där det är brist på mat, vatten, byggnadsmateriel m.m. På Västbanken äter sig Israel in och tar mer och mer av palestinsk mark och bygger bosättningar. Palestinier på Västbanken trakasseras dagligen av Israel. Det går inte att föra krig där på grund av alla bosättningar.

På Google finns inte Palestina, varför? Google styrs av zionister. Palestinier tas ofta bort på Facebook, varför? Facebook ägs av en zionist och ser till att palestinier ska det göras svårt för. Att kritisera Israel går inte för sig. Jag vet, jag har provat.

Fy fan vad jag hatar Israel och zionister! Dom är ondskefulla rakt av! Men USA ska inte gå fria här för hade inte USA stött Israel hade det inte funnits. Zionister, kommunister, fascister m.fl. är samma skrot och korn fast i olika högar!

Men nu satte Obama ner foten!

Men dåren Trump kanske ändrar på den kritik som förs mot Israels övergrepp över hela världen. Han är är ju positiv till Israel.

Jag tycker synd om dom judar som får klä skott för zionisterna. Dom starka grupper av zionister som finns i Sverige gör verkligen allt för att få Anti-zionister och Anti-Israel som Anti-semiter. Folk är okunniga och är rädda för att kallas för Anti-semiter. Den otäckaste av dom alla är Israels ambassadör i Sverige, Isaac Bachman.

Om man ser till hela gruppen är dom väl runt 20 000 i Sverige. Och dom gnäller värst. Dom gör allt för att polarisera i samhället.

Israel sägs vara den enda demokratin Mellanöstern….. NEJ, det är dom INTE!! Långt ifrån! Ingen demokrati mördar ett folk, ingen demokrati har apartheid, ingen demokrati fängslar barn och ger dom stryk, ingen demokrati kidnappar barn på väg till skolan, ingen demokrati mördar barn, ingen demokrati utövar kollektiv bestraffning som på palestinierna, ingen demokrati gör nattliga räder hos palestinska familjer varje natt på Västbanken, ingen demokrati utövar sådana trakasserier som palestinier får genomlida i Check-Points o.s.v.

Såhär sätter IDF skräck i barnen. Nice!

Israel reagerar med bestörtning på fredagens beslut i FN:s säkerhetsråd, som olagligförklarade bosättningar på ockuperad mark.
– Jag har instruerat utrikesdepartementet att inom en månad ompröva alla våra kontakter med FN, inklusive Israels ekonomiska stöd till FN-organ och närvaron av FN-personal i Israel, säger landets premiärminister Benjamin Netanyahu. 

Den Israelkritiska FN-resolutionen antogs på fredagen genom att USA oväntat släppte igenom den, detta genom att lägga ned sin röst. USA hade kunnat stoppa den med sin vetorätt.

Nu har Netanyahu gett Israels utrikesdepartement order om att utvärdera samtliga landets kontakter med FN. Utvärderingen ska vara klar inom en månad, meddelade han på lördagen.

Den israeliske premiärministern kallade säkerhetsrådets beslut för ”skamligt”, ett ord han upprepade gång på gång, rapporterar Jerusalem Post. (SQ: SKAMLIGT!! Det som verkligen är skamligt är ockupationen och folkmordet på palestinierna för helvete!!)

Israels premiärminister, som länge varit på kant med Obama, är rasande.
”Israel avvisar denna skamliga antiisraeliska resolution i FN och kommer inte att följa den”, heter det i en kommuniké från Netanyahu.
”Inte nog med att Obama-regeringen underlät att skydda Israel mot denna hopgaddning i FN, den deltog i den i det fördolda.”

DN – Israel omprövar FN-förbindelser efter resolutionen

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.