Hästtransporter – djurplågeri – klubbas ihjäl

Jag har skrivit om detta förut – ÄT HÄSTKÖTT!! Det finns inget finare kött. Hästar som inte längre duger på travbanan säljs ofta till Italien där mycket hästkött äts. Det är ett mycket gott kött och dom som gått som travhästar speciellt.

Jag förstår inte detta att folk tycker, MEN det är ju husdjur och dom kan man inte äta! Det är det löjligaste argumentet någonsin. Istället tycker folk att det är bättre att dom plågas och dör i vidriga transporter genom EU för att där slaktas och bli till mat.

Tydligt är att hästar också hamnar på Malta, plågas och slaktas.

Hästar dör i dessa transporter och här en död häst utanför en transport och en häst kliver på den när den ska ut och någon drar den i svansen.

Dessa sadistiska odjur! Jävla grobianer! Det gör ont ända in i märgen!!
Det är inte enbart hästar som plågas till döds eller transporteras på vidriga sätt. Vad FAN är det med dessa karlar som inte har en endaste empaticell i hjärnan! Latinska länder och Kina behandlar djur fruktansvärt och Kina är nog värst ändå i grymhet. Katoliker anser att djur inte har någon själ. Jag hatar katolicismen också. En sjuk religion.

Här två gulliga män som slår ihjäl utmärglade hästar med en slägga. Jag såg för många år sen på TV där någon smygfilmade en sadist som spände fast en häst mellan två stolpar och slog ihjäl den med en slägga. Jag gick fåror i golvet efter att ha sett detta. Det sätter spår! Det minnet går INTE att radera ut!

En sadist till fast här en tjur som slås ihjäl.


Så här tycker vissa att man ska transportera djur!!

Linda McCartney: “Om slakthusen haft glasväggar hade dom flesta avstått från att äta kött!”
Walls of Glass

En häst har hittats slaktad vid travbana
En häst har hittats slaktad med avhugget huvud vid en travbana på Malta.
Polisens teori är att hästens dödats på ett annat ställe, och sen transporterats till banan.
– Det här var brutalt – det är oacceptabelt, säger Maltas djurrättschef Noel Montebello till Times of Malta.

“Det här var brutalt”
En övervakningskamera kan ha fångat händelseförloppet, och polisen ska nu gå igenom filmerna för att försöka identifiera brottslingen.

Noel Montebello är chef över djurrätten på Malta, och assisterar polisen i utredningen. Han säger så här om det inträffade:
– Det här var brutalt. Även om hästen var sjuk och ägaren insåg att köttet inte kunde säljas för konsumtion, så är det oacceptabelt.

Expressen – En häst har hittats slaktad vid travbana

Det här inlägget postades i Allmänt, Djuren, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.