Israeli soldier filmed executing wounded palestinian

Detta händer var och varannan dag där palestinier skjuts och dödas/skadas/fängslas. Nu blev denna brutala avrättning på en skadad palestinier filmad och spreds över världen och här gick det inte att smita. IDF här i sitt esse. Två skott rätt i huvudet. Jag har originalfilmen och där man ser att palestiniern lever men filen är för stor att ladda upp här då den är på 17Mb.

Denna JÄVLA Netanyahu som nu dessutom försöker att få IDF-kräket fri. Det jag har skrivit om i åratal hur Israel ser på palestinier. Det finns mycket på Youtube men då över 18-årsgräns och man måste logga in för att få tillgång till det.

Israeli soldier filmed executing wounded palestinian

Man måste logga in för klippet är otäckt.
Ett annat klipp där en palestinsk flicka skjuts och får ligga på gatan och ingen släpps fram till henne. DETTA är vardagsmat!! FATTA detta!! Jävla politiker Ebba Busch Thor och Birgitta Ohlsson som tycker att detta är OK! Det finns säkert många i regering och riksdag som tycker att palestinier är som råttor och ska elimineras!

Det tycker iallafall Israel och Sveriges zionister och pro-israeler och Isaac Bachman förstås. Han hatar araber inklusive palestinier. Han är värsta islamofoben! Jag har skrivit om honom här också bara att söka på honom. Jag hann fånga upp hans Facebook som togs ner.

Israeliska skolungar får lära sig att det är Palestina som ockuperar Israel och det finns inget Palestina i deras kartböcker. Palestina finns inte heller på Google.

Här har jag skrivit om Birgitta Ohlsson och Ebba Busch Thor.
Okunnigheten om Israel bland politiker/Ebba Busch Thor/ Birgitta Ohlsson

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.