Internet är som att öppna Pandoras ask!

Det är så jävla tungt att det är svårt att andas. Kalla Fakta och reportagen i SvD och Aftonbladet om avslöjanden som polisen inte vill ta tag i, det som en hackare har kommit fram till. Dom har tillräckligt och använder samma program svarar polisen.

När polisen är handlingsförlamad och inte resurserna räcker till MÅSTE det sättas till pengar för detta! Det måste sättas till en myndighet då det är så omfattande där personal kan rotera mellan olika arbetsuppgifter. Det måste vara ett helvete att arbeta med detta.

Jag är närmast chockad över vad polisen i Aktuellt sa, att det viktigaste är att först leta rätt på barnen och pedofilerna kommer i andra hand. WHAT!!! Det enklaste är ju att få fatt på pedofilerna då det finns program, IP-adresser och även en person bakom IP-adressen. Barnen är ju nästan hopplöst att få tag på. Får man bort dom pedofilerna så räddas dom barnen och sen kan man försöka att få fatt på barnen.

Det blir inga straff att tala om då pedofili är ”Störande av allmän ordning”!!! Det är fan-i-mig fullständigt sanslöst! Det är samma straff som att störa en gudstjänst Halleluja!! Amen!

Pedofilerna ömkar och skäms och vet inte varför dom håller på och vissa tycker att det är spännande. WTF! Jag känner INGEN som helst sympati för dessa predators!! Dom vet precis vad dom håller på med. Vissa pedofiler tycker till och med att det är OK för barn gillar ju att bli våldtagna av vuxna. Pedofiler blånekar också att dom är predators. Kemisk kastrering på livstid. Det är det enda. Ta bort all sexlust med mediciner!!

Nu har det gått så långt att sadistiskt våld som att binda, misshandla och våldta barn så långt ner i åldrarna som småbarn. Vad blir det härnäst? Att döda barn? Nekrofili? Pedofilerna är helt känslokalla, sociopater och patologiska narcissister!

Här diskuteras övergrepp på små barn öppet på nätet
Här pratar svenska män öppet om sina egna våldtäkter på barn.
De möts i ett pedofilforum på en hemlig del av internet.
”Jag älskar känslan jag får när jag tränger upp ett barn på toaletten och de har byxorna nere” skriver en av svenskarna.

Aftonbladet och SvD har granskat en fil med användarnamn och över 63 000 kommentarer från det största forumet för pedofiler på darknet, ett anonymt, krypterat nätverk på en del av internet som inte är sökbar. Filen med data från diskussionsforumet har den norska tidningen Verdens Gang, som har granskat norska nätpedofiler, tagit fram.

Mellan den 15 april och 28 november 2016 gjordes 63 068 kommentarer av 9 385 användare på forumet. Språken som användes var bland annat engelska, tyska, ryska, kinesiska, arabiska och spanska – och svenska.

Många kommentarer på forumet handlar om att det är naturligt att ha sex med barn. Så här uttrycker sig en av de elva svenskarna:

”I ett parallellt universum måste det finnas en kopia av mig och jag är säker på att min kopia lever i ett universum där ALLTING accepteras utan några som helst frågor.”

Det finns nästan aldrig någon medkänsla med barnen som utsätts för övergreppen:
”Mycket bra grejer får jag säga :p Fan va hon gnäller om att stänga av kameran hela tiden. Klart han inte ska stänga av vi behöver se det här”, skriver en svensk.

Aftonbaldet – 15 000 laddade ner – 119 dömdesPrintscreen

Intressant att han håller en tidning med artikel om styckmord.

En riktig sötnos!

En sötnos till! Kan det vara Jan Axelsson? Att han finns som admin är helt klart.

Hur många flickvänner/sambos/fruar finns det som inte har en aning om vad deras män sysslar med på nätet förutom dom vanliga sexmissbrukarna!?

Detta är toppen på ett isberg! Jag tror, kan inte samhället hantera detta kommer fler och fler män hamna där. Det finns ju sajter där pedofilerna kan diskutera hej vilt vad dom tycker om och inte. I privata meddelanden sitter dom dolda. Och det värsta äcklet är han som äger gödseltanken Flashback, Jan Axelsson. Polisen kanske skulle titta på honom lite noggrannare.

Tjänar miljoner på hatet
Flashback som sprider allt ifrån barnpornografiska berättelser till nazism och kränkningar mot kändisar har blivit en guldgruva för ägarna.

På åtta år har bolaget omsatt runt 40 miljoner kronor och gett vinster på över nio miljoner. Grundaren Jan Axelsson, 46, kunde i våras kvittera ut en aktieutdelning på en miljon kronor och åker allt som oftast på olika drömresor jorden runt. Sambon Angelina Maccarone är delägare och en annan viktig person är Mathias Egarth som säljer annonser.

Flashback är knarklangare och förmedlar sexuella tjänster bl.a. Det är bara fantasin som sätter stopp vad som förmedlas i Privata meddelanden. Sexuella övergrepp på barn!?

Aftonbladet – Tjänar miljoner på hatet

Internet är idag ONDSKA!! Och mer blir det. Det finns annan brottslighet också. Nämn den brottslighet som INTE finns. Nu har vi även cyberkrig. Finns det verkligen någon som tycker att det är bättre idag med allt som händer? Inget av det som händer på internet fanns inte innan internet på det sätt som finns nu.

2011 började jag att skriva om detta, att män börjar med att titta på porr för att sedan titta på grov porr för att sedan gå ner i åldrarna och till slut tittar dom på grova sexuella övergrepp på barn. När fantasier kan tillfredsställas med ett knapptryck så mättas dom fantasierna och då måste det till en nästa kick och nästa knapptryck. För mig är världen ond idag.

Här tre inlägg jag har skrivit tidigare men jag har skrivit ganska många under åren.

Pedofilhärvan i Stockholm
Pedifilhärvan i Stockholm 2011
Hackare slog till mot nätpedofiler
Hackare slog till mot nätpedofiler 2011
Internet är pedofilernas himmelrike
Internet är pedofilernas himmelrike

Det finns länder som har livstidsstraff för pedofiler. I USA registreras pedofiler som finns i databaser sökbar för vem som helst.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Rättssystem, Sexbrott, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.