Varför skrivs det inte om detta i svensk press?

Israel sägs vara den enda demokratin i Mellanöstern. Pyttsan!! Israel är långt från att vara det. Jag har skrivit många gånget om apartheid, kollektiv bestraffning, dödandet, fängslandet, nattliga räder, kidnappning av barn på väg till skolan m.m.

I Israels lagbok står inskrivet om rasism och när IDF skjuter så är det för att döda. Här några lagar som jag har hittat. Är Israel en demokrati? Är det en demokrati med skövlandet av palestinska hem med falska papper där palestinierna lämnas vind för våg under bar himmel? Är det en demokrati där IDF gör nattliga räder på Västbanken hos palestinier och vandaliserar och hotar? Många gånger planterar IDF knivar för att döda palestinier? Israel är den värsta fasciststaten! I Israel bor många palestinier som ses som andra sortens människor som har sämst betalda arbeten.

Men Israel avskyr också judar från Afrika, Ryssland och Latinamerika.

Alla dessa olivlundar som dras upp eller bränns ner. Även livsmedel som “fastnar” i Check Points i dagar då det är “fel” på pappren och skördarna ruttnar. Palestinier trakasseras i Check Points bara för att IDF är uttråkade men självklart hatar dom palestinier då dom från barnsben har lärts att hata palestinier då dom är inkräktare på det heliga landet. Israels GUD är ond! Det finns inte ett uns av heligt där, bara ondska!

Även beduinerna har skickats ut i öknen i hus som saknar det mesta medan Israel tar deras mark.

Det är fruktansvärt att USA stöttar detta och andra stormakter tittar på. Det ÄR ett folkmord som pågår och det står inskrivet i Israels lag!!

1. Forced displacement. The expected return of the “Prawer Plan” and the Supreme Court’s final decision to uphold the state’s plan to demolish and evacuate the Bedouin village of Atir–Umm al-Hiran in the Naqab (Negev).

2. Discriminatory and anti-democratic laws. The Knesset continued to enact discriminatory and anti-democratic laws, much of which entrenches further “securitization” over the protection of human rights.

3. “Shoot to Kill” policy. Following a decision to relax the Israeli police’s open-fire regulations in late 2015, Israel continued to implement a “shoot to kill” policy against Palestinians.

4. Gaps in education and employment. Large gaps in education and employment opportunities for Palestinian children and women citizens of Israel compared with their Jewish Israeli counterparts.

5. Closing civil society space. The space for civil society in Israel continued to close in 2016 with further restrictions on human rights NGOs and HR defenders.

Det finns mer här:
Israels diskriminerande lagar

Här också om Antisemitism och Anti-israel och om AIPAC och hur dom argumenterar hätsk! Jag har själv varit utsatt för detta då jag avskyr Israel och då får slängt i ansiktet gång på gång att jag är Antisemit! Men det är AIPAC:s strategi likaså dom svenska zionistiska organisationer. Den som senast hoppade på mig var Anders Lindberg på Aftonbladet som att jag är en röst från Tysklands 30-tal. Suck!

Jag skrev om detta häromdagen! Då det avslöjades hur AIPAC arbetar. Deras syfte är kristallklart!! Israel var senast igår och försökte logga in på bloggen från Ness-Tziona.

Och detta klipp med dold kamera är en riktig godbit.

Bedrövligt med dessa springpojkar som springer zionisternas ärenden. Jag kritiserade svensk media då dom största faktiskt ÄR judiska/zionistiska familjer och självklart styr dom svensk media. 70% av svenska media ägs av Bonnier, Mittmedia, Schibsted, Stampen och Gota Media. Folk kan gapa hur mycket som helst men faktum kvarstår. Och “Interaktiv Säkerhet” styr kommentarerna i dessa tidningar. Är du kritisk mot Israel åker du ut.


The Lobby Episod 1

The Lobby Episod 2

The Lobby Episode 3: The Anti-Semitic Trope

Al Al jazeera – The lobby

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.