Manning släpps fri – Assange vill förhandla

Det ska bli mycket intressant att se hur det blir med det. Jag tror INTE på detta. Men Hillary lär öppna champagneflaskan. Hon missade Assange när han släpptes från husarresten då hon var här med regeringsplanet “Air Force One”.

Manning har misshandlats och trakasserats så att han har försökt att ta sitt liv dessutom är hon transsexuell då hon har bytt kön från man till kvinna. Det tror jag också har gett problem för henne i fängelset.

När idioten Trump blir legitim president kan han få för sig att Manning ska tillbaka när en ultrakonservativ blir högste domare och alla andra av hans högerkonservativa kompisar som både är rasister och homofober och själv är Trump värsta sexisten. USA går rakt ner i avgrunden.

Åklagare Marianne Ny är ju den som har det största ansvaret att det ser ut som det gör för Assange. Om hon inte hade haft en agenda med USA så hade det här varit ur världen för länge sedan och Assange hade varit hemma i Australien.

Det är fan-i-mig en rättsskandal!!! Jag är absolut övertygad om att detta är en kohandel med USA!! Sverige har kohandlat förut! Två egyptier hämtades en natt av USA i ett chartrat plan och skickades till tortyrfängelse i Egypten. Det visades sig senare att dom var oskyldiga. Det är USA style!! USA:s signum är: LJUG! Read my lips!! Mörda om det är nödvändigt!!

Sverige kan utlämna Assange till USA – 2016-09-16
Här finns också Anna Ardins hämnd i 7 punkter och förhörsprotokollet.


Här ett långt inlägg som belyser det hela på ett mycket bra sätt.
Eaqhan – Marianne Ny

Anna Ardin tog ju bort allting från nätet! Twitter och bloggen. Varför? Bara att läsa och även förhörsprotokollet. Jag har skrivit ett antal inlägg om detta också.

Överåklagare Marianne Ny står fast vid att FN-rapporten om att Julian Assange hålls olovligen frihetsberövad inte påverkar den rättsliga hanteringen i Sverige.
Marianne Ny är den åklagare som har fått Julian Assange häktat i sin frånvaro och som leder förundersökningen mot honom.

– När det gäller rapporten som kom i förra veckan kan jag konstatera att den inte förändrar mina tidigare bedömningar i förundersökningen, säger Marianne Ny.

Marianne Ny arbetar därför vidare med den nya ansökan om att få förhöra Julian Assange på Ecuadors ambassad i London.
Hennes tidigare ansökan, som skickades via det svenska regeringskansliet, avslogs i januari av Ecuadors riksåklagare som då meddelade att att man gärna bistod den svenska åklagaren med att låta ecuadorianska förhörsledare ställa de frågor som Marianne Ny vill få svar på från Julian Assange.

Dagens juridik – Marianne Ny: FN-rapporten förändrar inte bedömningarna i förundersökningen mot Assange

En kampanj, där Wikileaks har deltagit, har pågått på sociala medier under hashtaggen #HugsForChelsea för att få Obama att korta Mannings straff innan Donald Trump tar över presidentposten.
Men en talesperson för Vita huset säger att beslutet inte påverkades av Wikileaks eller grundaren Julian Assange.

Kan utlämnas?
Assange säger att det här är en “stor seger” för Wikileaks som organ för visselblåsare över hela världen, enligt Per E Samuelson, Assanges svenska advokat.

– Han välkomnar det här beslutet och gläds med Chelsea Manning. Han tycker att det borde ha hänt tidigare, redan under Obamas första presidentperiod, säger han till TT.
Assange kan gå med på utlämning till USA om Manning benådas.

“Om Obama benådar Manning kommer Assange att gå med på en utlämning till USA, trots uppenbart brott mot grundlagen i justitiedepartementets fall”, skrev Wikileaks på Twitter nyligen.
– Han är öppen för förhandlingar på den punkten. Han avvaktar ett initiativ från den amerikanska sidan, säger Samuelson, som lägger till att Manning inte är benådad utan att hennes straff har förkortats:
– USA säger ju inte att Manning inte har begått något brott. Assange kan därför i dagsläget inte lita på att USA inte skulle åtala honom.

Aftonbladet – Manning släpps fri – Assange vill förhandla

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.