Trumps “Bagdad Bob”!

Men herreguuuud!!! Jag vet att detta är fruktansvärt men jag garvade så att jag höll på att ramla ur stolen och genast kom tanken, Sean Spicer, talesmannen är ju precis som “Bagdad Bob” han som ljög hela tiden för att peppa både Saddam och soldaterna. Sean Spicer kommer att bli likadan. Nu ljög han så att folk storknade genom att påstå att det aldrig har varit så många som på Trumps installation!!!

Alternativ sanning! Vad är det? Det är väl ljug om något. Vad har vi att förvänta oss den närmaste tiden av Trump? Han som hatar media och enbart vill ha JA-sägare omkring sig. Är du inte med mig så är du emot mig, jag kapar dig jäms med fotknölarna!! Punkt slut! Det är så narcissistiskt det någonsin kan bli.

Nu skyller Trump på media att han är emot CIA som han nu älskar. Han har ju själv skrivit på Twitter att han avskyr CIA.

Han trodde i sin enfald att folket skulle älska honom. Vad tänker dom soffliggare som tänkte: Men Hillary vinner, Trump har ingen chans! Det är farligt att ligga på soffan en valdag. Trump älskas av Rednecks, Vit makt-rörelser av olika slag, KKK, ökenfolket som tror att världen går under varje vecka typ, Mormoner, Scientologer och andra religiösa sekter, fascister, nazister och annat löst folk.

Trump är en galning och mycket farlig när han nu inser att det finns stora grupper som hatar honom och det runt om i hela världen!


Printscreen Dagens Nyheter

Donald Trump adviser Kellyanne Conway said Sunday on NBC’s ’Meet the Press’ that White House press secretary Sean Spicer gave ’alternative facts’ when he falsely claimed the president drew the ’largest audience’ ever for his inauguration.


Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.