Trump är djävulen – Netanyahu är satan

Ja, vad kan man annat kalla dom för! Kompisarna som nu sätter världen i gungning! Maktgalna är dom båda två.

Det var ju väntat i och för sig. Palestinierna har inte en chans nu när Trump och Netanyahu har blivit kompisar. Trump agerar som en fullblodspsykopat och har blivit helt maktgalen och han är livsfarlig.

Han kommer att flytta ambassaden till Jerusalem med en ultrakonservativ zionist som ambassadör!!?? David Friedman som Trump också är kompis med. Jerusalem blir ju per automatik huvudstad. Trump håller sig med JA-sägare och nepotism.

Nu kommer israel bygga ännu mer på Västbanken runt 2000 bosättningar är inplanerade. Israel ockuperade Palestina 1947 och 1967 tilldelades palestinierna Västbanken och Gaza. Nu ockuperar Israel bit för bit av Västbanken. Och Gazaborna lever miserabelt under Israels styre som bestämmer allt. Gaza får inget byggnadsmateriel så dom kan inte bygga upp det som Israel bombade tillbaka till stenåldern 2014. El och vatten styr Israel också över till syvende och sist även drivmedel. Det är fruktansvärt och nu verkar det som om världen håller andan.

Tvåstatslösningen är död. Nu har jag hela tiden trott att Israel har haft som agenda från 1947 att eliminera palestinierna. Det ÄR ett folkmord som har pågått sen 1948 och det kommer att fortsätta om inte övriga Mellanöstern sätter stopp! När palestinierna är borta står Libanon på tur.


Finns det någon som idag tror på en tvåstatslösning? Zionisthelvetena jublar förstås. MEN det kan bli farligt för hela Mellanöstern är en krutdurk. Det finns ju ingenting kvar av Palestina! Fy F@N vad jag hatar Israel och zionister.

Zionism, Kommunism, Fascism, Nazism är samma skit fast i olika högar!

BTW!! Han bara är spritt språngande galen!! Tortyr blir det för dom stackare som hamnar i dom. Det är ju det som är tanken med outsourcade fängelser.
DN – Trump beredd att återinföra kritiserade fängelser utomlands

Aftonbladet – Första offret för Trump – Palestina

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.