Trump vill skendränka folk för att få fram sanningen!?

Han hatar muslimer, han hatar homosexuella, han hatar mexikanare och han hatar HBTQ! Men även samkönade äktenskap.

Trump är fascist eller något ännu värre när det kommer till kritan. Han är det värsta som har hänt i USA:s historia.

Men allvarligt, är han så korkad att man får fram sanningen genom att skendränka någon eller tortera folk!? Det enda man får fram är det torterarna vill höra eller bekänna brott man inte har begått.

Men jag har tänkt på en annan sak. Kanske att många missnöjda demokrater röstade på Trump för att visa sitt missnöje men räknade inte med att han skulle vinna. Sen alla soffliggare som tänkte att Trump vinner aldrig.

Trump raddar upp den ena katastrofen efter den andra. Klimatet skiter han i och stänger ner sajter och tillsätter en klimatförnekare som chef på EPA. Kvinnor hatar han. Så få som möjligt i hans stab. Han kommer att införa outsourcade tortyrfängelser. Han kommer bara att godkänna media som håller med honom. Han flyttar USA:s ambassad i Israel till Jerusalem. Han bryr sig inte om att Mr “Satan” nu kommer att ta över resten av Västbanken för nya bosättningar och riva palestinska hem på falska papper. När det är gjort är det Gaza kvar som han vill ha som en lyxresort. Han har kört ut alla beduiner i öknen och tagit över deras mark för bosättningar.

Muren mellan USA och Mexiko ska byggas men Mexiko tänker inte att betala och det är självklart. Varför ska dom det? Folk kommer att finna på sätt att ta sig över så ingen mur i världen hjälper.

Kan han inte få en hjärtattack eller nåt!

Nu väntar Israel på att få anledning att bomba Gaza till palestinierna ger upp. Kanske testa lite nya vapen, det har dom gjort tidigare. “Vapenlabbet” – gjutet bly visade på det med övertydlighet.

An investigative documentary revealing how the Israeli military occupation in Palestine has become a business rather than a burden.
“Vapenlabbet” – gjutet bly
Borttagen. Dokumentären är på hebreiska med engelsk och spansk text. Hebreiska är hemskt språk. Det låter som dom ska harkla upp slem eller något. Jag kan inte se dokumentären under dagen då hastigheten är mycket låg. Jag kan bara streama under natten.

Den här dokumentären är också intressant om Israels atombomber. Sen ska Israel hålla på med att hota Iran när det är Israel som är det stora hotet!! Dom har 100-tals missiler riktade mot Iran.

En dokumentär från BBC!

2:23 timmar lång.
Det finns många dokumentärer av olika slag på Youtube. En del får man ta med en nypa salt. Man ska inte enbart läsa svensk media heller då den är enögd när det gäller Israel/Palestina!!

Definitionen är avgörande eftersom tortyr i allmänhet betraktas som ett mycket osäkert sätt att få trovärdiga uppgifter och tortyr är förbjudet i USA som därtill ratificerat FN:s tortyrkonvention. En person som plågas svårt kan i princip medge vad som helst.

John Mattis, fyrstjärnig general och Donald Trumps försvarsminister, är skeptisk till skendränkning och lär ha sagt till Trump att ”ett paket cigaretter och ett par öl” ger ett mycket bättre resultat. Trumps CIA-chef Mike Pompeo sade dock i kongressförhör förra veckan att han är öppen för att återinföra skendränkning som förhörsmetod.
– Jag kommer att lyssna på [Mattis och Pompeo], men bara för ett dygn sedan talade jag med folk i underrättelsetjänstens högsta skikt och jag frågade dem ”Fungerar det? Fungerar tortyr?” och svaret, ”Ja, absolut”, säger Trump till ABC News.

DN – Trump tror ”absolut” på skendränkning

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.