Jacob Wallenberg gnäller över vinstuttag!

Nemen helleduttande då. Så synd det är om dig. Jag känner verkligen med dig och dina fattiga släktingar nu när vinstuttagen skulle minska till 7%! HUR ska ni överleva detta. Blir det att gå till soppköket?

Ni är så jävla giriga att klockorna stannar och ni har tappat helt om verkligen! Ni borde skämmas som utarmar vård, skola och omsorg och skickar vinsterna till skatteparadis. Att vi vanliga människor ska det bra finns inte på er karta. 7% är för mycket det också.

Det ska inte finnas några utsugare inom vård, skola och omsorg överhuvudtaget!! Det ska ligga på staten som det tidigare gjort och även kommunen. Ingenting som tillhör infrastrukturen ska ligga på riskkapitalister! Att ni skulle ha något ansvar för vanligt folk finns INTE. Utan mer segregation och klassklyftor desto bättre. Vad ska ni ha alla våra pengar till? För det är ju så att det ni inte lurar till er så är det vi gräsrötter som arbetar ihop era förmögenheter som vi inte får ett piss för utan tvärtom.

Inget näringsliv utan arbetare!

Din gnällapa håll käften!
Jag blir kräkfärdig över allt detta gnäll och hur ni lobbar aggressivt på politiker och försöka få regeringen på fall så att ni kan suga ut ännu mer. Zionister och fascister är ni hela hopen. Att ni sitter i Bilderberg-Group säger ju allt.

Att ni kontrollerar 40% av svenska börsen räcker tydligen inte som är värt 1800 miljarder. Det räcker tydligen inte att ni äger och har kontroll över bland annat Investor, Astra Zeneca, ABB, Ericsson, Atlas Copco, SEB, SKF, Electrolux, Stora Enso, Husqvarna, Saab, Swedish Orphan Biovitrum, SAS, Nasdaq OMX, Wärtsilä, Foundation Asset Managment, Bergvik Skog, Boston Power, Asia Capital Reinsurance Group och delar av riskkapitalbolaget EQT (som äger delar av ISS, Scandic Hotels, med flera).

Du blir väldigt upprörd över att Margot Wallström tycker att vapenfabrikerna i Saudiarabien skulle stoppas att du och din kompis kungen ser till att kronprinsessan åker ner för att medla. Hon är ju vacker och vackra kvinnor kan ju ha ett värde i dom sammanhangen och i många andra också då pengar är som en magnet och fula gubbar får vackra unga kvinnor så även i Wallenbergfamiljen. Mänskliga rättigheter finns inte heller på kartan!

Den förmögna kapitalisten Jacob Wallenberg är missnöjd över samhällsdebatten kring vinsttak i välfärden. Skulle vinsttak införas blir Wallenberg-klanen en av förlorarna.

Finansmannen och kapitalisten Jacob Wallenberg, som bland annat är ordförande i riskkapitalbolaget Investor, sågar välfärdsutredningens förslag till regeringen om ett vinsttak på 7 procent för välfärdsprofitörer. Till Dagens Industri säger han att förslaget skulle innebära ett vinstförbud i praktiken och att det skulle leda till effekter för näringslivet. Hur det skulle påverka vård, skola och omsorg uttalade han sig inte alls om.

Wallenbergs riskkapitalbolag är ett av flera som driver vårdföretag och genom dessa flyttar hundratals välfärdsmiljoner till skatteparadis. Wallenberg-klanen är en av Sveriges mäktigaste i finansvärlden. De kontrollerar 40 procent av den svenska börsen – till ett värde av mer än 1800 miljarder kronor.

Aktuellt Fokus – Wallenberg kränkt över välfärdsdebatten

Den här är ständigt aktuell!! Den är bäst!!Jag älskar hans röst.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.