Man dömd för våldtäkt på 13-årig flicka

Men även på en 14-årig flicka och för det blev det 2 månaders fängelse och skyddstillsyn och skadestånd på 25 000:-. Säg den våldtäktsman som erkänner våldtäkt? Frivilligt, jovisst. Även om Tingsrätten gick på mannens utdrag från släktbok från Syrien att han var 17 år när brottet begicks är straffet ingenting. Han har även hotat 13-åringen och hon hade skador som visat på våld.

14-åringen har det “präglats av viss ömsesidighet” så det lades ner. Även här hävdade mannen att det var frivilligt. Oavsett om tjejen först givit med sig men efter sagt nej så är det ett nej! Han kanske var hårdhänt eller på annat sätt varit obehaglig.

Kvinnan behandlas sämre och sämre och idag går det inte att lita på rättssystemet då våldtäktsmän inte får några straff att tala om. Det visar att det är OK att våldta. Ofta blir männen helt fria då dom inte “förstått” ett nej och med det genomfört en våldtäkt eller att han uppfattat att kvinnan gillat hårda tag o.s.v. Män är kvinnans främsta fiende och vi måste se dom som en grupp då vi inte kan veta om mannen vi möter är OK eller inte.

Män ÄR en grupp även om dom själv ser sig som individer. Män tar inget ansvar som MÄN, men det var inte JAG som begick våldtäkten eller mordet eller misshandeln. Men män ser kvinnor som grupp och händer det något som en kvinna gör får alla kvinnor skulden. Män begår till 98% av alla grova brott, punkt slut! Pedofiler är det 95% män och det säger något tycker jag vad män är för något. Kvinnor lever farligt! Det ÄR skillnad på män och kvinnor både fysiskt, biologiskt och psykiskt. Det ÄR skillnad på testosteron och östrogen!

Om jag ser tillbaka när jag var ung är det som natt och dag. Jag var aldrig rädd när jag var ute på kvällen. Jag gick ofta genom Slottsskogen på natten efter en utekväll, jag var aldrig rädd. Jag liftade ofta och jag var aldrig rädd. Idag finns det inte på kartan att göra samma sak.

Fegheten hos män är också slående då åldriga kvinnor blir utsatta för rån och misshandel även med rullator. Där jag bor nu har två kvinnor över 80 år blivit utsatta mitt på dan för rån och misshandel. Det var absolut otänkbart för 20-år sedan.

Den unge mannen tvingade in den 13-åriga flickan på en skoltoalett – och våldtog henne. Under rättegången har den dömde våldtäktsmannens ålder varit en viktig fråga. Hans personnummer visar att han är född 1998, och var 18 år när brotten begicks. Men enligt egen utsago är han född 1999. I rätten har han visat upp utdrag ur sin familjs släktbok från Syrien, där han är medborgare.

“För en person som är 17 år vid gärningen brukar straffmätningsvärdet vara ungefär 1/3 av normala straffvärdet för en vuxen person. I det här fallet bedömer tingsrätten att straffmätningsvärdet är omkring 10 månaders fängelse”, står det i domen.

18-åringen åtalades även för övergrepp i rättssak. Han ska efter våldtäkten ha sagt till offret att hon ”kan komma att utsättas för misshandel” om hon berättar för någon om vad som inträffat.
“Hotet var ägnat att hos målsägande framkalla allvarlig fruktan för egen säkerhet till person”, står det i åtalet.


Den åtalspunkten ogillades dock av tingsrätten.


Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Hälsa, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.