”Börder Wåll”


Detta var riktigt roligt! Djissus Kraist! Det finns ingen annan president som varit så utsatt för hån och motgångar som Donald Trump! Men det blir så när han är en komplett idiot som inte tål motgångar och han går in i kaklet gång på gång. Men att han själv hånar domare, media och utsätter kvinnor för sexuella ofredande och att han är värsta sexisten och rasisten bekommer honom inte.


The Postillon – “Börder wåll”

Vad blir nästa idioti? Jo, det ryktas om att att alla muslimer som kommer till USA ska kontrolleras extremt noga…. Öhhhhh! Jaha, och vad innebär det. Avklädning, datortomografi, att alla körs genom bagagekontrollen den som ser vad bagaget innehåller?

USA är inget företag eller som hans dokusåpa “Apprentice”, han kan inte alltid säga: “You are out of business”. Han börjar se trött ut med påsar under ögonen. Jag börjar också tycka lite synd om Melania. Vad tycker hon innerst inne? Hon är ingen dumskalle. Hon har två företag, är utbildad smyckesdesigner och har ett eget hudvårdsföretag och hon kan fem språk.

”Börder Wåll”: Ikea erbjuder Trump billig lösning för gränsmuren. Ikea erbjuder en smart och enkel lösning till Donald Trump. Köp och bygg en ”Börder wåll” från Ikea – till rena REA-priset. 5 659 344 skruvar och en bruksanvisning på 12 000 sidor!

Vakt-torn och fjädergevär på gång
Grundmodellen av väggen är 10 meter hög och 3144 km lång, även om höjd och längd kan förlängas om så önskas. ”Men monteringen kräver två personer, en som kan hålla väggen medan den andra skruvar” står det att läsa. 
Enligt “Postillon” har Ikea låtit meddela att man även kommer att utforma andra produkter, som kommer att vara kompatibla med gränsmuren, inom de närmaste veckorna. ”Inre källor”, säger, enligt Postillon, att det kommer vara produkter såsom “Gåwk” vakttorn och “Råtåtåtåtåtå” fjädergevär. 

Expressen – Ikea erbjuder Trump en billig lösning för gränsmuren

Det här inlägget postades i Boende, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.